Search

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve

Odabrali smo najbolje od najboljeg

Urednik: E.G.

Image: Buro247.me,
Daniil Vnoutchkov

Za slučaj da vam je pri odabiru ljetne destinacije za godišnji odmor važan i dobar provod u lijepom ambijentu, savjetujemo vam da nastavite s čitanjem ovog članka. Možda već znate gdje idete, a možda vam pomno planiranje odmora mjesecima unaprijed nije na listi prioriteta i volite spontanost; u svakom slučaju nije na odmet provjeriti gdje se kriju neki od najluksuznijih beach barova/klubova svijeta. Tko zna, možda se već ovog ljeta zateknete u nekom od njih. Mi sigurno ne bismo imali ništa protiv!

Nikki Beach, Saint Tropez, Francuska

Ovo je ujedno i jedan od najpoznatijih beach barova svijeta, i već godinama slovi kao omiljeno mjesto jet-settera iz cijelog svijeta. Smješten je petnaestak minuta vožnje od centra grada, zbog čega mnogi upravo ovaj bar biraju kao onaj u kojem se će zagrijavati prije večernjeg izlaska. Palme, prekrasni bazen i vrhunska usluga samo su neki od razloga zašto se u Nikki Beach gosti uvijek vraćaju.

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve (фото 1)

Purobeach Palma, Mallorca, Španjolska

Nalazi se na obali Balearskih otoka, ovaj bar svojim posjetiteljima nudi ultimativno iskustvo luksuza na plaži. Uređenje je inspirirano Mediteranom, a na posebne pohvale nailazi i njihova gastronomska ponuda. Uz to, možete uživati u bazenu napravljenom od lave ili uživati na masaži tik uz more. I sve to, naravno, dok pijete neki od njihovih fenomenalnih koktela.

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve (фото 2)

1 Oak, Finolhu, Maldivi

Tražite li, pak, mjesto koje nudi spoj relaksacije tijekom dana i zabave tijekom večeri, 1 Oak bi mogao predstavljati idealno rješenje. Jutro možete započeti njihovim slavnim doručkom koji će vas držati sitim gotovo cijeli dan, a dan nastaviti uživanjem u pogledu na kombinaciju bijelog pijeska i kristalno plavog oceana. Večeri su ovdje rezervirane za partyje i odlične nastupe raznih pjevača, bendova i DJ-eva.

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve (фото 3)

Destino’s Day Club, Ibiza, Španjolska

Nijedan popis najluksuznijih beach barova svijeta ne može proći spominjanje Ibize. Omiljena destinacija holivudskih celebrityja i dalje je jednako poželjna, a do mjesta u Destino's Day Clubu je prilično teško doći. Ako je vjerovati onima koji su ga posjetili, upravo je taj bar onaj koji nudi najljepši panoramski pogled i savršeno je mjesto za zaboravljanje svih briga i prepuštanje užitcima.

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve (фото 4)

La Fontelina, Capri, Italija

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni barove s Caprija, vjerojatno prvog trendovskog odredišta jet-settera uopće. La Fontelina nudi drugačiji doživljaj od ostalih barova koji su se našli na našoj listi; naglasak je na uživanju u miru i prirodi. Gosti ondje ležu među stijenama, čitaju novine ili knjige, sunčaju se i odmaraju u punom smislu te riječi.

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve (фото 5)

SantAnna, Mykonos, Greece

Jedni tvrde da će otok Mykonos postati ono što su nekad bili Saint Tropez i Ibiza, a drugi da je on to već postao. U svakom slučaju je sigurno da je riječ o jednoj od najpoželjnijih europskih destinacija za turiste više platežne moći. Klub u koji će većina tih turista pokušati ući jest svakako SantAnna Mykonos; nudi privatne "otoke" u bazenima koji mogu primiti do 8 ljudi i koji dolaze s privatnim krevetima i svlačionicom. Ako preferirate dobri stari odlazak na plažu, do nje će vas dijeliti tek nekoliko koraka. A na party se uvijek stignete vratiti, budući da on ovdje ne prestaje.

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više