Traži

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve

Ovo je 6 najluksuznijih beach barova svijeta i želimo ih posjetiti baš sve

Odabrali smo najbolje od najboljeg

Urednik: E.G.


Fotografija: Buro247.me,
Daniil Vnoutchkov

Za slučaj da vam je pri odabiru ljetne destinacije za godišnji odmor važan i dobar provod u lijepom ambijentu, savjetujemo vam da nastavite s čitanjem ovog članka. Možda već znate gdje idete, a možda vam pomno planiranje odmora mjesecima unaprijed nije na listi prioriteta i volite spontanost; u svakom slučaju nije na odmet provjeriti gdje se kriju neki od najluksuznijih beach barova/klubova svijeta. Tko zna, možda se već ovog ljeta zateknete u nekom od njih. Mi sigurno ne bismo imali ništa protiv!

Nikki Beach, Saint Tropez, Francuska

Ovo je ujedno i jedan od najpoznatijih beach barova svijeta, i već godinama slovi kao omiljeno mjesto jet-settera iz cijelog svijeta. Smješten je petnaestak minuta vožnje od centra grada, zbog čega mnogi upravo ovaj bar biraju kao onaj u kojem se će zagrijavati prije večernjeg izlaska. Palme, prekrasni bazen i vrhunska usluga samo su neki od razloga zašto se u Nikki Beach gosti uvijek vraćaju.

Purobeach Palma, Mallorca, Španjolska

Nalazi se na obali Balearskih otoka, ovaj bar svojim posjetiteljima nudi ultimativno iskustvo luksuza na plaži. Uređenje je inspirirano Mediteranom, a na posebne pohvale nailazi i njihova gastronomska ponuda. Uz to, možete uživati u bazenu napravljenom od lave ili uživati na masaži tik uz more. I sve to, naravno, dok pijete neki od njihovih fenomenalnih koktela.

1 Oak, Finolhu, Maldivi

Tražite li, pak, mjesto koje nudi spoj relaksacije tijekom dana i zabave tijekom večeri, 1 Oak bi mogao predstavljati idealno rješenje. Jutro možete započeti njihovim slavnim doručkom koji će vas držati sitim gotovo cijeli dan, a dan nastaviti uživanjem u pogledu na kombinaciju bijelog pijeska i kristalno plavog oceana. Večeri su ovdje rezervirane za partyje i odlične nastupe raznih pjevača, bendova i DJ-eva.

Destino’s Day Club, Ibiza, Španjolska

Nijedan popis najluksuznijih beach barova svijeta ne može proći spominjanje Ibize. Omiljena destinacija holivudskih celebrityja i dalje je jednako poželjna, a do mjesta u Destino's Day Clubu je prilično teško doći. Ako je vjerovati onima koji su ga posjetili, upravo je taj bar onaj koji nudi najljepši panoramski pogled i savršeno je mjesto za zaboravljanje svih briga i prepuštanje užitcima.

La Fontelina, Capri, Italija

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni barove s Caprija, vjerojatno prvog trendovskog odredišta jet-settera uopće. La Fontelina nudi drugačiji doživljaj od ostalih barova koji su se našli na našoj listi; naglasak je na uživanju u miru i prirodi. Gosti ondje ležu među stijenama, čitaju novine ili knjige, sunčaju se i odmaraju u punom smislu te riječi.

SantAnna, Mykonos, Greece

Jedni tvrde da će otok Mykonos postati ono što su nekad bili Saint Tropez i Ibiza, a drugi da je on to već postao. U svakom slučaju je sigurno da je riječ o jednoj od najpoželjnijih europskih destinacija za turiste više platežne moći. Klub u koji će većina tih turista pokušati ući jest svakako SantAnna Mykonos; nudi privatne "otoke" u bazenima koji mogu primiti do 8 ljudi i koji dolaze s privatnim krevetima i svlačionicom. Ako preferirate dobri stari odlazak na plažu, do nje će vas dijeliti tek nekoliko koraka. A na party se uvijek stignete vratiti, budući da on ovdje ne prestaje.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar