Search

Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa

Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa

Tekst: BURO.

Jedno vrijeme su društvene mreže bile opsjednute printovima mapa. Trebali ste odabrati svoj grad i sačekati da vam na kućnu adresu dođe tuba s crno bijelim stiliziranim crtežom istog. A sada su stvari otišle na novi novo. Naime švedska tvrtka Dogmade nudi personalizirane art printeve vašeg psa.

Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa (фото 1)
Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa (фото 2)

Ilustrator Emil Tiismann je prošle godine poželio ilustraciju svog ljubimca i shvatio da lako može proširiti tu priču. Fast forward i sada s njegovog sitea možemo naručiti više od 100 vrsta pasa. Personalizacija je laka. Prvo odaberete vrstu psa, a onda stil koji vam se najviše sviđa (minimalistička linija, mozaik ili crtež od raznobojnih formi) , dodate boje i odlučite koje dimenzije biste voljeli (možete birati veličine 30x40cm, pa sve do 70x100cm) i na kraju dodate ime svog najboljeg prijatelja u sitnom crnom fontu i čekate isporuku.

Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa (фото 3)
Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa (фото 4)

Štampaju se na jako kvalitetnom papiru od 310 grama koji predstavlja creme-de-la-creme u svijetu papira. Vaši najbolji prijatelji su zaslužili samo najbolje. Kao bonus, ovo može biti savršen poklon za nekoga tko ima sve. Budite originalni.

Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa (фото 5)
Personalizirani art printevi za ljubitelje pasa (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više