Search

Pet najljepših pogleda iz hotelskih soba

Pet najljepših pogleda iz hotelskih soba

Prema izboru redakcije Büro 24/7

BURO.


Image: PR

Sobe s pogledom na more, i to najljepšim!

Ljetna putovanja trebala bi biti opuštajuća. Ako trošite puno vremena na pronalazak idealnih hotela, stres je faktor koji ne možete izbjeći. Nerijetko prilikom rezervacije hotela bitno nam je da hotel ima osnovne kvalitete poput prihvatljive cijene, udobnosti i usluga koje nudi... Ako vam je plan puta ispunjen avanturama, izletima ili wellnessom, zadnje mjesto na kojem ćete provoditi vrijeme jest vaša hotelska soba. Realno gledajući, hotelske sobe služe za spavanje i osobnu higijenu. S ovim ćemo vas tekstom potpuno razuvjeriti te hotelsku sobu sigurno nećete htjeti napustiti.

Cape View Clifton
Južnoafrička Republika 

Pet najljepših pogleda iz hotelskih soba (фото 1)

Cape View Clifton je hotel smješten u Cape Townu i nudi širok pogled na morsko plavetnilo. Dodatak cijeloj priči je predivno uređen interijer s obiteljskim ugođajem. Apartmani u Cape View Cliftonu smješteni su u privatnoj kući gdje svaka soba ima pogled na Atlantski ocean.

Belmond Hotel Caruso
Italija

Pet najljepših pogleda iz hotelskih soba (фото 2) 

Luksuzni hotel smješten na hridinama Amalfija u Italiji pa ga zovu i mediteranskim balkonom. Sagrađen je na najvišoj točki iznad grada Ravello, a naizgled se čini kao da odsjedate u oblacima s kojih vam se pruža predivan pogled na obalu.

Hotel Vitale
San Francisco, SAD

Pet najljepših pogleda iz hotelskih soba (фото 3)

Hotel Vitale smješten je u San Franciscu i obećava spektakularan pogled na poznati Bay Bridge, koji kad zađe sunce nalikuje na noćnu instalaciju. Kao da gledate moderni umjetnički show iz udobnosti vlastite sobe.

Hotel Santa Caterina
Italija

Pet najljepših pogleda iz hotelskih soba (фото 4)

Ovaj legendarni hotel sagrađen je krajem 19. st. i dan-danas ponosno živi uz obalu gdje ga okružuje prekasan krajolik – obala Amalfija. Opuštajući se uz more moguće je doživjeti spoj plavetnila Sredozemnog mora i neba, s pokojim cvatom predivne bugenvilije, uz obližnje maslinike i voćnjake.

Vigilius Mountain Resort
Italija

Pet najljepših pogleda iz hotelskih soba (фото 5)
Atipična ljetna destinacija smještena je u južnom Tirolu. Vigilius Mountain Resort sagrađen je na nadmorskoj visini od 1.500 m. Ovom raju na zemlji možete pristupiti jedino putem žičare. Predivni pogledi mogući su s bilo kojeg mjesta u resortu, bilo da se radi o izlasku ili zalasku sunca.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više