Search

Predmet žudnje: Preslatka staklena vaza za uzgoj avokada

Predmet žudnje: Preslatka staklena vaza za uzgoj avokada

Avocado Vase - Ilex Studio

Tekst: E.G.


Image: Instagram

O tome koliko je u posljednjih nekoliko godina porasla popularnost avokadu više vjerojatno nije potrebno previše pisati. Koristi se u salatama, kao namaz, kao baza za složenije namaze, a svojevremeno smo pisali čak i trendu prosidbe s avokadom, kao i o restoranu u kojem su sva jela koja možete pronaći na jelovniku bazirana na ovom voću (ne, avokado nije povrće!). Posljednja vijest koja ide u prilog tezi da njegova popularnost i dalje ne opada je ona o vazi britanskog dizajnerskog studia Ilex.

Predmet žudnje: Preslatka staklena vaza za uzgoj avokada (фото 1)

Naime, u kratkom je roku stekla veliku popularnost na Instagramu, a upravo smo je ondje i sami zamijetili. Nosi naziv "Avocado Vase" i osnovna joj je funkcija da vam olakša uzgoj avokada, a pritom i uljepša interijer. Kako objašnjavaju dizajneri, ona je osmišljena, između ostalog, i zato da vas uvjeri da je uzgoj avokada nevjerojatno zabavan. Dizajn vaze opisuju kao jednostavan, minimalistički i bezvremenski, a staklo kao materijal je odabrano i zato da možete pratiti sve etape razvoja sjemenke.

Predmet žudnje: Preslatka staklena vaza za uzgoj avokada (фото 2)

Sve što vam treba je jedna sjemenka avokada i ova vaza koja dolazi po cijeni od 35 funti, i kroz nekoliko biste dana mogli postati ona osoba koja ne prestaje pričati o svojim biljkama. U slučaju da vas brine hoćete li za ovakav pothvat imati znanja, veselit će vas čuti da uz vazu stiže i knjižica na 36 stranica s detaljnim uputama za korištenje koje bi vas trebale dovesti do posebno poslastice - vašeg prvog domaćeg avokada! Više detalja možete pronaći ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više