Search

Predmet žudnje: mirisi za dom Dr. Vranjes

Predmet žudnje: mirisi za dom Dr. Vranjes

Iz ponude lifestyle dućana Et cetera

Urednik: A.P.


Et cetera lifestyle dućan mjesto je gdje ćete pronaći razne predmete, od sitnih detalja pa sve do namještaja, sanitarija i keramike poznatih svjetskih brendova kojima možete urediti svoj dom

Ponudu s vremena na vrijeme upotpunjuju, a nedavno su to učinili uvođenjem novog brenda u kategoriju ambijentalnih mirisa. Tako su mirisi proizvođača Dr. Vranjes postali dio ponude uz postojeće brendove u toj kategoriji kao što su Culti, Ralph Lauren i Tom Dixon. Dr. Vranjes poznati je firentinski brend čiji je vlasnik farmaceut, kemičar i kozmetolog Paulo Vranjes. Ljubav prema mirisima kao dječaku usadio mu je djed koji je kao trgovački putnik sa svakog putovanja kući donosio bočice punjene esencijama karakterističnim za mjesta koja je posjetio.

dr.vranjesČinjenica da svatko voli osjetiti dobar miris te da postoje mirisi koji nas podsjećaju na neke drage uspomene iz života osnovna je nit vodilja i filozofija brenda Dr. Vranjes. Polazeći od toga Dr. Vranjes mirisi izrađeni su kako bi stvorili ugođaj koji ne dopušta da se osjećate loše, a sofisticirani izgled bočice inspiriran je arhitekturom grada Firence. Miris klinčića, sandalovog indijskog drva, zvjezdanog anisa, sibirskog bora, lavande, đumbira, cimeta, crnog grožđa, bijelog mošusa, lubenice, irisa ili naranče samo su neki koji se mogu širiti prostorijama vašeg doma. Sigurni smo da ćete u Et ceteri pronaći primjerak koji vam najbolje odgovara!

et cetera

Related articles

Buro 24/7 Selection

više