Search

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu

Mali Café

Urednik: Tina Kovačiček


Image: John Pavlish

Pronašli smo još jedno zagrebačko mjesto kojem ćete se iznova vraćati

I dok se starozagrebački šarm trgova u centru grada urušava pod navalom plastičnih stolaca kafića koje više ne možete niti razlikovati, a s vremena na vrijeme i osvane pokoji šator, jednom zagrebačkom trgu uspijeva odoljeti tom trendu - Britanskom trgu! Zašto ga toliko volimo? Zbog onog osjećaja koji imate kada ispijate kavu na sunčanom Britancu i svih lokacija koje volite posjetiti kada ste tamo. Tu su nezaobilazne nedjelje i sajam antikviteta, palačinke u Kavi Tavi ili kava u Eliscaffeu, izložbe i druženja u Greti nakon koje slijedi kultna Sedmica ili opuštena večera u Bistrou Bardot. Ovaj popis odnedavno je duži za još jedno ime koje morate zapamtiti, a to je šarmantni Mali Café.

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 1)

U ulici Đure Arnolda s desne strane i s direktnim pogledom na Britanac, smjestio se ovaj intiman kafić koji je savršeno spojio ideju ispijanja prve jutarnje kave ili uživanja u večernjoj čaši vina. Jednostavno uređeno i ugodno mjesto gdje ćete se poželjeti vratiti. 

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 2)

Ovo je mjesto gdje vam dan može započeti ugodno uz prvu jutarnju kavu i novine. Ako se odlučite potražiti ugodan večernji doživljaj nećete ostati razočarani. Uz klasičnu ponudu, na listi ćete pronaći i izbor od nekoliko vrhunskih piva, ili jednostavno možete popiti čašu vrhunskog vina ili vrhunskog pjenušca koji se toči na čaše dok vas u pozadini prate ugodni zvukovi jazza. Ukratko, Zagreb je dobio još jedno mjesto koje će postati dio gradskih rituala.

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 3)

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 4)

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 5)

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 6)

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 7)

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 8)

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 9)

Šarmantni kutak na zagrebačkom Britancu (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više