Search

Sezona klizanja je otvorena! Doznajte gdje u Zagrebu možete uživati na ledu

Sezona klizanja je otvorena! Doznajte gdje u Zagrebu možete uživati na ledu

Šalata, Velesajam, Tomislavac...


Image: screenshot,
Filip Mroz,
Marc Ruaix

Stigao nam je omiljeni period u godini, a s njime i mogućnost da posjetimo neko od gradskih klizališta, bilo da su u pitanja ona zatvorenog ili otvorenog tipa...

Ne morate biti profesionalac da biste se okušali u klizanju. Baš naprotiv. Zagrebačka gradska klizališta već su neko vrijeme otvorena za javnost. Pa, ako ste više za opciju klizanja na zatvorenom, na raspolaganju su vam dva gradska klizališta, a za one malo hrabrije, tu su i ona na otvorenom. U nastavku vam donosimo ona koja možete posjetiti već ovog vikenda, i ne morate brinuti oko klizaljki ako ih nemate jer ih uvijek možete na licu mjesta unajmiti. 

Klizalište Velesajam
Klizalište sa sastoji od Velike ledene dvorane koja se uglavnom koristi za rekreativno klizanje, te treninge hokejaša i klizača. Vikendom je dvorana otvorena za rekreativno klizanje građana.

Klizalište Doma sportova
Rekreativno klizanje u Domu sportova već 40 godina privlači brojne ljubitelje klizanja kako najmlađih u jutarnjim terminima, tako i onih mlađih i malo starijih u popodnevnim i večernjim terminima. Sezona klizanja u Domu sportova počinje krajem rujna i traje do početka ožujka. Svaku godinu velik broj klizača uživa na ovom klizalištu uz najnovije spotove i dobro odabranu glazbu s odličnim ozvučenjem iz našeg razglasa i videospotova s centralnog displeja.

Sezona klizanja je otvorena! Doznajte gdje u Zagrebu možete uživati na ledu (фото 1)

Video - disco klizalište na Šalati
Program Video - disco klizališta na Šalati u funkciji je od 2002. godine, a izvodi se uz pomoć dva, sada već afirmirana, ali još uvijek mlada  DJ-a. Na video zidu emitiraju se najnoviji glazbeni spotovi te najave određenih zanimljivih događanja u našemu gradu. Broj posjetitelja / klizača po sezoni je oko 30 000 osoba. Očekivano, naravno, najveća je posjećenost vikendom kada klizalištem Šalata "prođe"  više od 2 000 klizača. Sezona klizanja traje od početka studenog do početka ožujka. Osim rekreativnog klizanja, na klizalištu se održavaju i treninzi hokeja na ledu, kao i škola klizanja.

Ledeni Park na Tomislavcu
Uživate li u čarobnom osjećaju? Upravo to vas očekuje na Tomislavcu, čarobna zimska idila na ledu. Uz zvukove dobre glazbe, klizanje na otvorenom možete obogatiti mirisima i okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim kulturnim sadržajima za djecu i odrasle. Još uvijek niste otvorili oči i obuli klizaljke? Ne brinite, stručnjaci iz škole klizanja će vas probuditi! Vaša bajka je stvarnost. Nalazi se između Umjetničkog paviljona i spomenika prvom hrvatskom kralju, Tomislavu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više