Search

Slabi smo na lijepi uredski pribor, a ovi rokovnici i planeri domaćih kreativki posebno su nas oduševili

Slabi smo na lijepi uredski pribor, a ovi rokovnici i planeri domaćih kreativki posebno su nas oduševili

Naša tri favorita

Tekst: L.L.


Image: Planner Boutique Facebook

Veliki smo ljubitelji uredskog pribora, a posebno mjesto na našem radnom stolu, onom na poslu i kod kuće, uvijek je rezervirano za dobar rokovnik. Na odabir istog uvelike utječu izgled korica, funkcionalnost, količina prostora za ispisivanje i kvaliteta materijala, a upravo smo sve to u jednom pronašli i kod tri domaća brenda.

BuJoplanner

Iza jednostavnih, a efektnih planera BuJoplanner stoji zaljubljenica u bilježnice i ostatak uredskog pribora Marija Lelas. Na ideju stvaranja nečeg složenog poput rokovnika nagnala ju je želja da pomogne kolegama studentima s organizacijom, a danas njezine rukotvorine s tisuću listova obožava velik broj ljudi. BuJo planeri praktičnog su formata, papirnati umetci mogu se dodavati i vaditi iz omota po potrebi, stanu u gotovo svaku torbicu i idealni su za svakodnevne planove i bilješke, a uz to, dizajn planera je jednostavan, dolazi u nekoliko boja i odlično se slaže uz baš svaki stil.

Bujoplanner Facebook

Paper and Stuff

Kreativka Ivana Vokal od jedne sjajne ideje uspjela je stvoriti uspješan posao te tako danas dizajnira rokovnike, uredski pribor i genijalne ukrase za tematske tulume. Brend Paper and Stuff nastao je, kako nam je u intervjuu otkrila Ivana, iz ljubavi prema uredskom materijalu i to se na njezinim komadima itekako vidi. Divan dizajn i format rokovnika samo je još jedan dodatan plus pa volite li lijepe, a funkcionalne bilježnice, rokovnike i drugi uredski pribor, u ponudi Paper and Stuff brenda mogli biste pronaći stvar za sebe.

Paper and Stuff Facebook

Planner Boutique

Osnivačica i kreatorica Ženskog rokovnika Dunja Tadić, nakon godina samostalnog rada odlučila je sa svojim timom unaprijediti posao te danas brend Planner Boutique posluje bolje nego ikad. Njihov je cilj pružiti veću ponudu alata za planiranje koji zatim stvaraju nove prilike za pretvaranje snova, maštanja i planova u stvarnost. Tako ćete u web shopu brenda Planner Boutique pronaći tematske planere za, primjerice, putovanja, studentske obaveze ili planiranje treninga, a tu su i različite naljepnice kojima zatim možete personalizirati vlastite rokovnike. Mi smo već pronašli svoje favorite!

Planner Boutique Facebook

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više