Traži

Što pokloniti za Valentinovo?

Što pokloniti za Valentinovo?

Slatka mala iznenađenja

BURO.


Još nas četiri dana dijeli od najromantičnijeg dana u godini, Dana zaljubljenih, a ususret njemu vam donosimo nekoliko prijedloga koji će ovaj dan, vjerujemo, učiniti još romantičnijim

Svi znamo kako ljubav ne treba dokaz koji dolazi u obliku čestitki, cvijeća ili, pak, bombonijere u obliku srca, no to ne znači da ovaj slatki komercijalni praznik nije pomalo obuzeo i nas. A kako su mišljenja oko njegove proslave uvijek podijeljena, mi ćemo ipak ostati na strani romantike i pustiti da nas ponesu nježni osjećaji ljubavi. I da, slažemo se, mali znakovi pažnje dobrodošli su apsolutno svakog dana, no ima nešto posebno u Danu zaljubljenih, koji čini neke posebne sitnice trenutkom kojeg ćete se sjećati do kraja života. Kako bismo vam olakšali da svojim voljenima pripremite iznenađenje i stavite osmijeh na lice, donosimo vam prijedloge poklona u nadi da ćete uz našu pomoć ovaj poseban dan učiniti još posebnijim.

Bliss

Ako niste od onih koji vole trčkarati po gradu u potrazi za poklonom, Bliss studio za njegu lica i tijela (Ilica 15) pripremio je poseban paket. Za rezerviranu masažu u paru daruju sat vremena Spa zone, te piling i masku za lice. Ovaj poklon ne mora biti isključivo muško-ženski. Mogu biti i dvije prijateljice, sestre, mama i kćer. Arena Centar će vam olakšati potragu sa svojom poklon karticom koju možete darovati voljenoj osobi i pustiti je da sama odabere željeni poklon u jednom od brojnih dućana. Za sve vas koji ste u nedoumici Büro 24/7 tim odabrao je još pregršt zanimljivih komada: od sitnica koje vas neće ostaviti praznog novčanika pa sve do luksuznijih komada koji će sigurno razveseliti vašu bolju polovicu.

Pogledajte naš odabir u galeriji:

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više