Search

3 Instagram profila o ljepotama Hrvatske

3 Instagram profila o ljepotama Hrvatske

Love Croatia, Sail Croatia, Croatia Instagram


Image: Instagram profili Love Croatia,
Sail Croatia,
Croatia Instagram

Instagram vrvi prekrasnim slikama najpoznatijih lokacija svijeta koje bismo vrlo rado posjetili, ali sve više turista istražuje i ljepote Hrvatske...

Na Instagramu možete pronaći fotografije iz svih dijelova Lijepe Naše koje su na jednom mjestu objedinili Instagram profili Love Croatia, Sail Croatia i Croatia Instagram. Ideja ovih projekata jest informiranje stranih, ali i domaćih gostiju o poznatim i nepoznatim lokacijama koje skriva naša mala zemlja bogata prirodnim ljepotama, mjestima gdje se možete opustiti i zabaviti te koncertima i festivalima koji su na svjetskoj razini. Ovakav koncept ujedinjuje korisnike iz različitih dijelova svijeta. Profili se nadopunjavaju fotografijama korisnika Instagrama koji tagiranjem svoje fotografije snimljene u Hrvatskoj mogu ući u izbor najljepše fotografije. Administratori pomno odabiru inspirativne fotografije koje predstavljaju ljepote naše zemlje. Na ovakav se način Hrvatska promovira u svijetu na originalan i zabavan način.

3 Instagram profila o ljepotama Hrvatske (фото 1)

Love Croatia (35 800 pratitelja)

Ovo je Instagram profil koji je među prvima započeo promociju Hrvatske te je u vrlo kratkom vremenu prikupio veliki broj sljedbenika. Krase ga fotografije iz svih dijelova Lijepe Naše, a dominiraju fotografije u jakim bojama koje se vrlo lako urežu u pamćenje te bude znatiželju.

Croatia Instagram (23 600 pratitelja)

Ovo je profil koji otkriva više od poznate jadranske obale. Tijekom ljetnih mjeseci na profilu ste mogli pronaći i ljeto u drugim regijama, a posljednje fotografije Plitvičkih jezera doslovno oduzimaju dah. Mogli bismo reći da je naša zemlja jako fotogenična pa su mnoge fotografije inspirativne te opisuju detalje koje čine svako mjesto posebnim. Rovinj je tako posebna destinacija koja i domaće i strane goste iznenadi bogatstvom detalja koje svako malo možete pronaći na ovom profilu.

Sail Croatia (13 400 pratitelja)

Profil je nastao s pomoću agencije Sail Croatia koja brodom plovi Jadranom te turiste upoznaje sa sunčanom stranom Hrvatske. Ovdje ćete također naići na fotografije intenzivnih boja, a dominiraju fotografije otoka, brodova, mora i prekrasnog Hvara koji je jedna od najčešćih destinacija Sail Croatia tima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više