Search

Trendovi prema Pinterestu koji će prevladavati na vjenčanjima u 2019.

Trendovi prema Pinterestu koji će prevladavati na vjenčanjima u 2019.

Inspiracija koja se prema statistici pretraga itekako nametnula


Image: buro247.mn

Svako tko se potrudio organizirati lijepo i zabavno vjenčanje na idealnoj lokaciji zna koliko je tu truda i vremena uloženo da bi sve bilo savršeno za događaj o kojem će se još dugo pričati i sjećati ga se. Ako ste vi sretnici kojima tako nešto slijedi u ovoj godini vjerujemo kako ste već neko vrijeme u istraživačkom procesu u kojem smjeru ići, kojim trendovima, stilu i estetici se prikloniti. Kako bismo vam barem djelomično olakšali, donosimo vam najaktualnije trendove prema Pinterestu, temeljene prema broju pretraga. U nastavku doznajte što će sve dominirati ove godine kada su vjenčanja u pitanju... 

1. Zlatne vjenčane haljine

Trendovi prema Pinterestu koji će prevladavati na vjenčanjima u 2019. (фото 1)

Vjenčane haljine sa zlatnim sjajem ili pak samo s decentnima detaljima u toj raskošnoj nijansi itekako su na horizontu kada je u pitanju 2019. barem ako je suditi prema Pinterestu iz kojeg dolaze informacije da se upravo takve haljine u domeni inspiracije najviše pretražuju. 

2. Viseći floralni detalji

Trendovi prema Pinterestu koji će prevladavati na vjenčanjima u 2019. (фото 2)

Cvijeće koje visi sa stropa ističe se kao jedan od nadolazećih trendova. Jednostavno ukrašeni stolovi za goste i cvijeće koje prkosi gravitaciji izbor je za one koji žele biti drugačiji, a opet i u trendu.

3. Rustikalne ceremonije i zabava na otvorenom

Trendovi prema Pinterestu koji će prevladavati na vjenčanjima u 2019. (фото 3)

Ovisno u kojem periodu godine planirate vjenčanje, inspiracija za ona otvorenog tipa sve je više. Nekima će u tom slučaju biti dovoljan samo kakav proplanak i dugačak, lijepo dekoriran stol. Jednostavnost u domeni organizacije te kreativnost na polju vizualnog dojma u ovoj izvedbi su itekako traženi. 

4. Nimalo tipične vjenčane torte

Trendovi prema Pinterestu koji će prevladavati na vjenčanjima u 2019. (фото 4)

Zaboravite na klasične svadbene torte sa šećernim bijelim glazurama, minijaturama parova na samom vrhu i slično. Danas je prije svega postalo bitno da su torte sve samo ne klasične, da imaju neku svoju priču, da su ukusne, decentne, zdrave, i estetski nimalo tipične. 

6. Akcenetni neonski natpisi kao detalji

Trendovi prema Pinterestu koji će prevladavati na vjenčanjima u 2019. (фото 5)

Jedan detalj koji bi mogli prigrliti svi budući mladenci definitivno su neonski natpisi. Bilo da je riječ o onima s imenima vjenčanog para ili pak zabavnih oznaka zona na vjenčanju. U kojoj god oni funkciji bili, izgledat će uvijek upečatljivo, moderno i vrlo atraktivno te fotogenično. 

Leave a comment

više