Search

\"Wine train\" vas vodi kroz čarobno putovanje američkim vinogradima

"Wine train" vas vodi kroz čarobno putovanje američkim vinogradima

Napa Valley Wine Train

Tekst: E.G.


Image: Instagram,
Facebook

Svi oni koji cijene dobro vino znaju da se u SAD-u mora posjetiti Napa Valley, a postoji li bolji način od vintage specijaliziranog vlaka?

Za mnoge ljude pojam savršenog odmora podrazumijeva neko putovanje, dobro društvo, kvalitetnu hranu i fino vino. Želite li probati ultimativnu opciju svega navedenog, savjetujemo vam da razmislite o putovanju "Wine trainom". Radi se o sasvim posebnom vlaku namijenjenom svim ljubiteljima vina, koji vozi kroz poznate vinograda Napa Valleyja. Možete birati između nekoliko različitih opcija tura te biti sigurni da ovdje baš ništa nije prepušteno slučaju. Pruga po kojoj vozi vlak je izgrađena davne 1864., a s današnjom je funkcijom krenula od 1989. godine.

Ruta se kreće između Nape i St. Helene, a osim što ćete cijelim putem gledati vinograde, služit će vam se vrhunska vina i hrana spravljena od strane profesionalnih chefova. Drugim riječima, uvjerit ćete se da je moguće dobro jesi i piti i tijekom samog putovanja. Osim što možete birati tematske ture, poput one romatntične ili pak misteriozne, možete i odabrati želite li posjetiti točno određeni vinograd ili više njih. Putnike posebno vesele vlakovi iz prošlog stoljeća koji su zadržani upravo zbog njihovo specifičnog šarma. Više o svemu možete doznati ovdje

Related articles

Buro 24/7 Selection

više