Search

Zaboravite na klišeje, donosimo 9 ideja kako malo drugačije obilježiti Valentinovo

Zaboravite na klišeje, donosimo 9 ideja kako malo drugačije obilježiti Valentinovo

Ako vam je do toga uopće stalo...


Image: buro247.sg

Antivalentinovski vodič koji ne uključuje darivanje... megalomanskih buketa crvenih ruža i predimenzioniranih plišanih igračaka...

OK, budimo iskreni, Valentinovo iliti Dan zaljubljenih ne veže uz sebe više neku pozitivnu konotaciju, a posljednjih godina postao je baš meta nemilosrdnog ismijavanja. Ako ste zaljubljeni i u sretnoj vezi, možda ćete se i osvrnuti na ovaj famozni datum, 14. veljače, ali ako ste solo, vjerujemo da ćete ga prezirati ili samo odmahnuti rukom na spomen Valentinova. Neki će ga pak proslaviti u tajnosti jer ih je pomalo sram time se pohvaliti javno, a ako ste ipak u skupini onih koji na taj dan žele imati neki plan koji je anti-valentinovski nastrojen, mi imamo 9 nimalo tipičnih, ali cool prijedloga koji bi vam se mogli dopasti. 

1. Iskoristite konačno svoju kuhinju

Zaboravite skupocjene restorane, osam sljedova i cjelokupnu atmosferu parova koji će tu večer vladati svim restoranskim prostorima u gradu. Iskoristite svoju kuhinju i za ovu posebnu priliku okušajte se sami u pripremanju nekih delicija s vlastitim potpisom. Mnogi će reći da ljubav ionako ide kroz želudac i neće biti u krivu. 

Zaboravite na klišeje, donosimo 9 ideja kako malo drugačije obilježiti Valentinovo (фото 1)

2. Budite offline

Evo, iskoristite ovaj "praznik" da se odjavite s društvenih mreža gdje će vas sa svih strana ionako zasipati valentinovskim preromantičnim sadržajima od kojih će vam vjerojatno biti malo i mukica. Što dalje od vidnog polja, to bolje za vas. A ako partner i vi odlučite isto, posvetit ćete sigurno više vremena jedno drugome. A to je i poanta!

3. Napravite ludi party

Da, skupite omiljenu ekipu i neka vam Valentinovo bude barem dobar motiv za okupljanje. Bilo da ste u paru ili solo, nije bitno, što više dragih ljudi na okupu, to bolje i zabavnije. 

4. Odradite zajednički trening

Kažu da parovi koji vježbaju zajedno ostaju zajedno. Pa, ako oboje volite vježbati, možda biste večer mogli provesti na zajedničkom joggingu nasipom ili na nekom grupnom treningu. Osim što ćete sagorjeti kalorije i kvalitetno provesti vrijeme zajedno, definitivno ćete se zabaviti. 3 u 1. 

Zaboravite na klišeje, donosimo 9 ideja kako malo drugačije obilježiti Valentinovo (фото 2)

5. Serije, filmovi i chillanje

OK, ovo možda nije neka revolucionarna ideja, ali ipak… ležanje na kauču i maratonsko gledanje omiljenih serija ili filmova u pidžamama, ima li išta bolje? Nema i točka!

Zaboravite na klišeje, donosimo 9 ideja kako malo drugačije obilježiti Valentinovo (фото 3)

6. Društvene igre za dvoje

Ne, ne mislimo na to na što ste prvo pomislili (smijeh), stvarno mislimo na društvene igre. Ovo će biti fora za one parove koji su i inače natjecateljski nastrojeni. Pa, zašto ne biste izvukli neku društvenu igru za dvoje i međusobno si dokazali tko je zapravo bolji, spretniji ili tko možda samo ima malo više sreće. Zabava je zagarantirana. 

7. Bacite se na veliko čišćenje stana

Neke žene će reći da im ništa nije toliko sexy kao muškarac koji čisti i posprema. Da, ne zvuči nimalo romantično da na Valentinovo zajedno očistite stan, ali u tome upravo leži cijela čar kako smo i spomenuli na početku teksta, a to su nimalo tipične i antivalentinovske ideje. Stoga, zasučite rukave i zajednički se primite posla. Rezultat će vjerujemo biti besprijekoran. 

Zaboravite na klišeje, donosimo 9 ideja kako malo drugačije obilježiti Valentinovo (фото 4)

8. Zajedničko ismijavanje Valentinova

Ako ste jedni od onih koji vole zbijati šale na račun Dana zaljubljenih, vjerujemo da ćete online pronaći veliku količinu sadržaja koji će vas na tom polju nasmijati. Počnite od 9GAGa, Twittera i preko ostalih platformi na kojima leže viralna čudesa kojih na Valentinovo sigurno neće manjkati. op.a. Ovo ne vrijedi ako ste se odlučili za ideju po rednim brojem 2; da budete offline

9. Volontirajte i pomozite nekome

Nije bitno jeste li solo ili u paru, ali ako želite doprinijeti zajednici ili nekome kome je to potrebno - ljubav na Valentinovo ne morate širiti samo međusobno nego i drugima i to tako da im jednostavno pomognete. Sigurno ima nekih udruga i organizacija u vašem gradu kojima se možete pridružiti i pomoći te uljepšati dan njihovim štićenicima. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više