Search

Zbilja neobična mjesta koja se mogu unajmiti preko Airbnba

Zbilja neobična mjesta koja se mogu unajmiti preko Airbnba

Neobični objekti u kojima možete odsjesti


Image: buro247.kz

Uz sobe u Londonu, sunčane vile negdje u Italiji, marokanske privatne kuće i apartmane u metropolama, Airbnb također nudi manje klasična mjesta za boravak. Sanjali ste u djetinjstvu da živite u vjetrenjači ili u avionu? Ovo je apsolutno san koji može biti stvaran. Našli smo 5 neobičnih ponuda smještaja, koji svaki odmor mogu pretvoriti u nezaboravan doživljaj. Komentari prepuni oduševljenja na Instagramu su svakome zajamčeni. 

1. Prikolica u Malibuu

Zbilja neobična mjesta koja se mogu unajmiti preko Airbnba (фото 1)

Prikolica je stvorena posebno za bijeg od bučnog grada, od natrpanog rasporeda i zabrinutosti. Veliki studio s pogledom na planine Santa Monica i Tihi ocean - budite sigurni, zalasci sunca su nevjerojatni. Noću možete gledati zvijezde dok vam cijeli doživljaj upotpunjuje šum oceana. Oko prikolice žive kojoti, sove, kunići, miševi (za njih su razborito postavljene zamke), a na obali možete pronaći čak tuljane. Tijekom tri godine postojanja prikolice i njezina iznajmljivanja nijedan gost nije naišao na zmiju. Odvojite se od tehnologije i spojite se s prirodom.

2. Staklena okrugla kuća u Irskoj

Zbilja neobična mjesta koja se mogu unajmiti preko Airbnba (фото 2)

Neobična struktura nalazi se u okrugu Ferman na sjeverozapadu Irske. Valja napomenuti da je ovo jedna od rijetkih stambenih opcija u regiji u kojoj se nalazi klima uređaj na oko 200 tisuća četvornih metara šume. Noću, prozirni zidovi mjehurićaste kuće omogućuju vam uživanje u pogledu na nebo i prirodu u svih mogućih 180 stupnjeva. Idealno mjesto za romantičnu zabavu: kamin, kupaći ogrtači, papuče, aparat za kavu (malo luksuza), bogati doručak i večera.

3. Avion u Francuskoj

Zbilja neobična mjesta koja se mogu unajmiti preko Airbnba (фото 3)

Za mnoge ljude spavanje na avionu izgleda kao test, ali u ovom avionu neće biti turbulencija, pauci neće uzeti deke, a hrana će biti zanimljivija od sendviča i salate. Smještajni zrakoplov može ugostiti do četiri osobe, ima kuhinju, tuš i jako dobru kupaonicu. Od svibnja do rujna možete čak plivati ​​u bazenu. Do mora - dvije minute pješice. U blizini su tri plaže: Taron, Prinik i Saint-Brevin. Ugodan let!

4. Vjetrenjača u Amsterdamu

Zbilja neobična mjesta koja se mogu unajmiti preko Airbnba (фото 4)

Nekoliko kilometara od Amsterdama nalazi se mlin izgrađen 1874. godine. Jednom ga je posjetio nizozemski umjetnik, jedan od osnivača apstraktnog slikarstva - Piet Mondrian.  Tri spavaće sobe (maksimalni broj gostiju je 6 osoba), kuhinja, dnevni boravak, kupaonica, vrt i besplatni wi-fi. Čak sve to možete očekivati od ove vjetrenjače. U spavaćoj sobi izvan prozora možete vidjeti pokretne oštrice mlinova. Majstor Martin, koji je usput rečeno dosegao razinu "Super Host" na Airbnbu, također nudi bicikle za iznajmljivanje: samo 7,5 eura dnevno. Tu je 25-minutni dokumentarni film o mlinu, "Art of Windmill Maintenance" od Kristen Dirksen.

5. Mongolska jurta u Njemačkoj

Zbilja neobična mjesta koja se mogu unajmiti preko Airbnba (фото 5)

Kako biste se osjećali kao nomad središnjih azijskih stepa možete čak možete biti nedaleko od kuće - primjerice u Njemačkoj. Jurta se nalazi u mjestu Hollern-Twilenflet, općine Donja Saska, s oko 3.335 stanovnika. Sve je u skladu s očekivanjima: autentični namještaj izrađen od drva, pusta i lana, uz mogućnost smještaja do četiri gosta, drvene peći s potpuno izoliranim dimnjakom za bolju sigurnost, sve dok ste okruženi stablima jabuka i šljiva.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više