Search

Zimska bajka u švicarskom hotelu Gstaad Palace

Zimska bajka u švicarskom hotelu Gstaad Palace

Legendarni hotel s dugom tradicijom


Image: buro247.ru

Sredina veljače svojevrsna je prekretnica; zima još nije popustila, ali proljeće se bliži i osjeća u zraku. Zato je ovo vrijeme u godini najbolje provesti tamo gdje gostoljubivost i dobro raspoloženje ne ovise o godišnjem dobu

Nekad je Gstaad, selo na jugozapadu Švicarske, bilo tiho i gotovo nepoznato mjestašce čiji su stanovnici uživali u prekrasnoj prirodi i anonimnosti mjesta. No, sve se promijenilo s izgradnjom ovog impresivnog dvorca koji je gradu priskrbio status "najvećeg švicarskog obiteljskog pansiona".  

Danas hotel Gstaad Palace vodi treća generacija jedne te iste obitelji, a sam dvorac smatra se simbolom Gstaada i njegovom glavnom znamenitosti, što i ne čudi, budući da ćete teško pronaći ljepši i udobniji dvorac od ovog. Osim impresivne arhitekture, dvorac se može pohvaliti i prekrasnim interijerom.  

Zimska bajka u švicarskom hotelu Gstaad Palace (фото 1)

U hotelu se nalazi ukupno 104 sobe, a smještajni kapaciteti uključuju i apartmane te penthouse, a sve ih krasi zadivljujuć pogled na bernske Alpe. Luksuzni hotel Gstaad Palace idealno je mjesto za organiziranje raznih događanja, od svadbi do poslovnih konferencija, budući da se u dvorcu nalazi pet dvorana različitih veličina.

Bez obzira na to što je glavna turistička sezona ovog hotela u zimskim mjesecima, kad većina ljudi dolazi skijati na jednom od najpopularnijih svjetskih skijališta, ovaj će vam hotel, koji se proteže na 1800 kvadrata, ponuditi i najluksuznije spa sadržaje. Za one najizbirljivije, hotel nudi i privatni spa apartman, saunu, sobe za opuštanje s pogledom na planine, zatvoreni bazen, kao i jacuzzi bazen na otvorenom, modernu fitness dvoranu, studio za pilates i, naposljetku, tursku kupelj. Spa centar može se pohvaliti kozmetičkim proizvodima brenda Beauty by Ivo Pitanguy, koji je osnovao znameniti brazilski plastični kirurg i koji je još 1963. otvorio prvu specijaliziranu kliniku za uljepšavanje. Blagotvorni tretmani kisikom za lice i tijelo u kombinaciji sa svježim zrakom švicarskih Alpi postići će nevjerojatan efekt.

U prosincu se u sklopu hotela otvorio novi Penthouse apartman, što je dodatni, ali ne i presudni razlog zašto trebate posjetiti ovaj čarobni hotel i sudjelovati u najljepšoj zimskoj bajci na svijetu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više