Traži

45 m2 čiste modne bajke

45 m2 čiste modne bajke

Modni atelier Mihano Momosa

BURO.


Fotografija: PR

Pogledajte romantičnih 45 kvadrata u kojima se smjestio prekrasan modni atelier Mihano Momosa

"Kad sam započinjao svoj posao, istovremeno s razvojem kolekcije intenzivno sam razmišljao o izgledu samog studija u kojem će kreacije biti izložene i u kojem ću primati klijente. Osim dizajna odjevnih predmeta, moja je velika strast i uređenje interijera.
Budući da se moj rad temelji na stvaranju bliskog odnosa s klijentom, sam prostor trebao je biti dovoljno topao kako bi stvorila ugodna atmosfera, a s druge strane morao je odgovarati mojoj estetici, ali da pritom ne skreće pažnju sa samih kreacija.

45 m2 čiste modne bajke (фото 1)
Sam studio prostire se na 45 kvadrata i ima dvije razine. Na prvoj razini htio sam postaviti stalke s izloženim haljinama i minimalistički dizajniranu, ali udobnu sofu na kojoj će se klijenti moći odmoriti i istovremeno imati jasan pogled na haljine, kao i na staklenu stolicu. Tu je i veliko ogledalo koji uz praktičnu funkciju stvara dojam većeg prostora. Prilikom renoviranja prošle godine, pregradio sam jedan mali dio prostora staklenom stijenom iza koje su izložene haljine, a to je ujedno i kutak koji je dao drugačiju dimenziju cijelom prostoru.

45 m2 čiste modne bajke (фото 2)
Na drugoj razini, koji je viši za tri stepenice, nalazi se lutka na kojoj je obično izložena haljina kojoj pripada središnje mjesto u kolekciji. Također, tu je i fotelja u shabby chic stilu, presvučena tkaninom u ružičastoj boji, boji koja se iznova proteže mojim kolekcijama. Na drugoj se razini nalazi i radni stol, kao i police s različitim detaljima, ali i paravan koji klijenticama pruža privatnost. Na zidu se nalazi i televizor na kojem se prikazuju fotografije iz prethodnih i trenutne kolekcije, ali on je postavljen vrlo diskretno kako ne bi ugrožavao koncept samog prostora.

45 m2 čiste modne bajke (фото 3)

Moglo bi se reći da je moj stil eklektičan, nisam imao jedinstvenu filozofiju prilikom izbora pojedinačnog komada, ali sam svakom detalju posvetio mnogo pažnje i svaki nosi sa sobom određenu simboliku.

45 m2 čiste modne bajke (фото 4)

45 m2 čiste modne bajke (фото 5)


Studio ima velik izlog pa je sam prostor obasjan prirodom svjetlošću, međutim, ipak sam u prostor htio smjestiti raskošan luster koji je vizualno spustio inače vrlo visoki strop.
Budući da je studio mjesto u kojem provodim veći dio dana, bilo mi je važno da se i ja u njemu osjećam dobro te da potiče on kreativnost. S druge strane, htio sam da se u prostoru, baš kao i u mojim haljinama, žene osjećaju poput princeza, pa je tih 45 kvadrata zapravo pretvoreno u djelić bajke."

45 m2 čiste modne bajke (фото 6)

45 m2 čiste modne bajke (фото 7)

45 m2 čiste modne bajke (фото 8)

45 m2 čiste modne bajke (фото 9)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor