Search

5 genijalnih stanova koje možete unajmiti u Berlinu

5 genijalnih stanova koje možete unajmiti u Berlinu

Za koji se odlučiti?


Image: screenshot,
PR

Ako se uskoro spremate u Berlin, neizostavnu europsku destinaciju koju je uvijek dobro iznova posjetiti, donosimo vam 5 sjajnih stanova koji mogu postati vaš privremeni dom

Ukoliko se Berlin nalazi na listi destinacija koje u 2017. godini želite (ponovno) posjetiti, a ujedno se i u fazama kvalitetno odmoriti nakon svih noćnih avantura, donosimo vam prijedlog stanova koje u tu svrhu možete unajmiti. Riječ je o interijerima i smještajima koji su posve različiti. I dok neki u sebi zadržavaju autentičan dojam berlinske arhitekture, neki pak objekti datiraju čak iz predratnog razdoblja, pa su ujedno i od velike povijesne važnosti. Ostali su smješteni u sadašnjost i budućnost na što ukazuje njihov moderan izgled, no kako god bilo, ovih 5 berlinskih stanova koje vam donosimo u nastavku trebali bi zadovoljiti svačiji ukus.

 

The Modern Boat, Rummelsburg

5 genijalnih stanova koje možete unajmiti u Berlinu (фото 1)

Riječ je moderno uređenoj kućici koja se doslovno nalazi na rijeci. Osim spektakularnog pogleda koji ovaj smještaj nudi, ono što će vam se u njemu dopasti jest moderni minimalizam, ali u toploj varijanti. Cijena noćenja je 170 eura.


Del Pozzo apartment, Arkona Platz

5 genijalnih stanova koje možete unajmiti u Berlinu (фото 2)

Ova urbana oaza umjetnosti i glazbe proteže se na čak 140 četvornih metara. Riječ je o impresivno uređenom stanu za odmor u kojem prije svega dominira klavir, svojevrsna knjižnica od poda do stropa, kao i svojevrsna freska na samom plafonu. Ukoliko želite odsjesti u jednom vrlo artističkom ambijentu, onda je ovo pravo mjesto za vas. Cijena noćenja je 160 eura.


Renovated 1900s loft, Mitte

5 genijalnih stanova koje možete unajmiti u Berlinu (фото 3)

Stan je ovo koje se nalazi u zgradi koja je izgrađena još davne 1900. godine. Tragovi prošlosti mogu se pronaći na svakom koraku. Tome u prilog idu i predimenzionirani prozori kao predstavnici industrijskog stila, no cijeli interijer je preuređen i sjajan odabir za sve ljubitelje modernog stila. Cijena noćenja je 117 eura.

 

The Urban Treehouse, Grunewald Forest

5 genijalnih stanova koje možete unajmiti u Berlinu (фото 4)

Arhitekt Andreas Wenning poznat je po svojim projektima kućicama na drvetu, a jedna od njih nalazi se u Berlinu i moguće ju je unajmiti. Dovršena je 2014. godine, izgleda vrlo romantično, a  nalazi se na samom rubu šume Grunewald. Pa, ako preferirate malo drugačije iskustvo odsjedanja i pomaknuti smještaj ovo nemojte zaobići. Cijena noćenja na upit.


Soho House Berlin lofts, Mitte

5 genijalnih stanova koje možete unajmiti u Berlinu (фото 5)

Riječ je o impozantnom prostoru, točnije loftu za koji će vam prvo istaknuti kako ima prekrasan pogled na grad koji će oduzeti dah. U njemu će vas se itekako dojmiti uređenje u kojem dominira tamna koža, kao i tamno drvo, a akcent je svakako klavir nasred dnevne sobe. Impresivan element je i svojevrsna arhiva gramofonskih ploča, ali i vintage komadi namještaja. Cijena noćenja je vrtoglavih 1.240 eura, ali sudeći prema izgledu, čini se da je cijena opravdana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više