Search

Airbnb ima novi fantastičan \"zeleni\" projekt

Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt

Sugerirao Pantone


Image: buro247.kz

Riječ je o fantastičnoj kući u kojoj je naglasak na zelenoj - boji koju je Pantone proglasio nijansom godine

Kao i svake godine Pantone objavi koja će to boja biti nijansa sezone, tako su za 2017. godinu definirali kako je zelena "it". Poručuju kako je to boja koja je revitalizirajuća, osvježavajuća, a ujedno i vrlo ugodna nijansa koja se referira na nove početke, vitalnost i rast, a koju je u svoj novi projekt odlučio unijeti i Airbnb. Naime, riječ je o kući koja je upravo zasjala u toj boji koja je ujedno pretvorena i u svojevrsni botanički vrt. Riječ je o interijeru koji se nalazi u Londonu i može unajmiti.

Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt (фото 1)
Naime, svaka prostorija obogaćena je tako biljem, pa tako blagovaonica i spavaća soba ostavljaju dojam kao da ste ušetali u najljepši raskošni vrt u kojem možete samo uživati. Osim toga, stan je vrlo interaktivan, pa tako uključuje i emitirane zvukove prirode, a kažu i kako je idealan za malu djecu. Cijena najma kuće po noći je 200 funti. Više informacija možete pronaći ovdje.
Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt (фото 2)Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt (фото 3)Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt (фото 4)Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt (фото 5)Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt (фото 6)Airbnb ima novi fantastičan "zeleni" projekt (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više