Search

Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila

Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Kada nismo mogli vidjeti kraj ovog prinudnog odmora kod kuće svi smo postali opsjednuti dekoracijom. Ali, koliko vaza je zapravo previše vaza? Glasamo za opciju – nikada dosta! Kao što nešto minijaturno poput naušnica može zaokružiti outfit, tako i detalji za dom mogu podići priču i svemu dati drugačiji, cool karakter. Želimo sve promijeniti i želimo to učiniti brzo. No, malo strpljenja dobro dođe u ovoj situaciji pa dok ne budete načisto sa stilom koji želite postići pauzirajte privremeno kupovinu. Super ideja je da na svoju Instagram listu dodate autentične glasove, one profile na kojima možete vidjeti originalne ideje. I koji će vas inspirirati da napokon složite savršenu kombinaciju kada je kućna dekoracija u pitanju.

JADE PATON

Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 1)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 2)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 3)

Da, nalazimo se na vrhuncu opsesije keramikom i ne, nije nas sramota koliko već imamo komada na listi želja. Užitak je pronaći nekog novog umjetnika u čiji svijet (i atelje) možemo neometano zaviriti. Jade Paton živi u Cape Townu, a komadi koje izrađuje su vrlo trendi i zapravo nas asociraju na putovanja. A ne bi bilo loše u dnevnoj sobi imati keramičku vazu u pastelnim bojama koja nas izaziva da napravimo krug oko svijeta. Znači, popis kaže ovako: Paton vaza pa pričekajmo da naša putovnica počne vrijediti na svim graničnim prijelazima i to je to. No, bez šale, radi se o kreacijama koje podsjećaju na one iz prahistorijskog doba, a znate da smo slabi na to.


WALL OF ART

Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 4)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 5)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 6)

Ovo je zapravo Instagram profil art platforme koju su stvorili mladi umjetnici. Neki od njih upravo na tom mjestu, po prvi put, predstavljaju svoj rad široj javnosti. Ako uživate u otkrivanju novih talenata, obavezno ih zapratite. A naravno, uvijek možete podržati umjetnike u nastajanju tako što ćete i kupiti neki od njihovih radova. Poslije se možete hvaliti sa svojim oštrim okom i istančanim ukusom za umjetnost.


MILLEFIORI INTERIOR

Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 7)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 8)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 9)

Profil Millefiori Interior će biti vaš prozor u svijet vintage interijera (i to mahom talijanskih). Na njihovom feedu pronaći ćete izbor u kojem se ističu stolići i lusteri od Murano stakla, ogledala i neobični komadi namještaja. Upozorenje, ako dovoljno dugo gledate njihove prijedloge može vam se dogoditi da poželite renovirati svoj životni prostor, ovoga puta u stilu retro prodavnice bombona. Pa, nije loša ideja.


ADAPTATIONS NY

Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 10)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 11)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 12)

Ova vintage radnja postoji u Brooklynu od 2015. godine i od tada su se profilirali kao lokacija na kojoj se slavi starinski i moderan namještaj. Pored tih ulova, oni slažu dizajn cjeline koje dopunjavaju kontrastnim teksturama custom made jastuka, jedinstvenim ogledalima i posebno dizajniranim komadima namještaja. Vrlo je lako zaljubiti se u prijedloge koje objavljuju na Instagramu jer gotovo svaka fotografija djeluje kao umjetnička instalacija. U takvom, pomno odabranom svijetu bismo voljeli živjeti.


CASA SHOP RARE

Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 13)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 14)
Ako vam je potrebna inspiracija za dekoriranje kuće, zapratite ovih 5 cool Instagram profila (фото 15)

Kada prvi put zalutate na ovaj profil shvatit ćete da se poezija može pisati i kroz predmete. Na slikama su prikazani dekorativni predmeti koji vas svojim neobičnim formama, bojama i transparentnošću mogu  u sekundi prenijeti u neki drugi svijet. Svijet u kojem su pridjevi poput magično i delikatno sve, a činjenica jeste li kupili prozirnu figuru banane jedino o čemu možete razmišljati. Nedostaje nam taj osjećaj. Ovaj profil pripada konceptu Casa Shop, a služi da se na njemu pažnja skrene na sve rijetke i neobične predmete. Našu pažnju su osvojili!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više