Traži

Alexandar Wang javnosti predstavio svoj raskošni dom

Alexandar Wang javnosti predstavio svoj raskošni dom

Na Manhattanu

Tekst: E.G.


Fotografija: Architectural Digest,
Buro247.ua

Poznati američki dizajner je nedavno uselio u svoj novi stan uz rijeku Hudson, a evo kako on točno izgleda i kakva se estetika njegovala pri uređenju interijera...

Alexander Wang je jedno od najpoznatijih dizajnerskih imena mlađe generacije, a proslavio se svojim elegantnim i jednostavnim, ali i pomalo "pomaknutim" komadima koje redovito biraju osobe iz javnog života. Prethodne godine svoje karijere je proveo živeći u tipičnom umjetničkom stanu, odnosno galeriji, no sada je izjavio kako je došlo vrijeme za ozbiljniju nekretninu i organiziraniji način života. Kako piše Architectural Digest, koji je s dizajnerom ekskluzivno razgovarao, luksuzni stan uz rijeku Hudson na njujorškom Manhattanu predstavlja upravo tu novu stepenicu.

Uređenje interijera donosi mnoštvo čistih linija i jednostavnih komada namještaja. Boje su uglavnom skromne i nenametljive, poput bijele, bež i crne, dok će vam najviše pažnje privući detalji. Prema riječima samog Wanga, obožava rad fotografa Stevena Kleina, tako da su stan jednostavno morala krasiti njegova djela, a ako pažljivo pogledate, vidjet ćete i fotografije na kojima se nalazi legendarna Kate Moss. Iako je cijeli stan apsolutno prekrasan i luksuzan, Wang kaže kako najviše cijeni pogled na vodu koja ga oduvijek smiruje te veliku količinu prirodne svjetlosti.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor