Search

Ana Tevšić predstavila prvi proizvod iz kolekcije za Cartoon Network

Ana Tevšić predstavila prvi proizvod iz kolekcije za Cartoon Network

"Cow and Chicken" kolekcija


Simpatični proizvodi kreirani za Cartoon Network s potpisom Ane Tevšić

U zagrebačkom studiju Ane Tevšić, prošle je subote održana prezentacija prvog glavnog proizvoda iz "Cow and Chicken" kolekcije, te je time krenulo predstavljanje jednog od brojnih proizvoda koje je dizajnerica pripremila za svjetski poznatu TV mrežu. Podsjetimo se, produkt dizajnerica Ana Tevšić prošle je godine postala jednom od novih dizajnera za Cartoon Network.

Ana Tevšić predstavila prvi proizvod iz kolekcije za Cartoon Network (фото 1)

"Cow and Chicken" prepoznatljiv je po svojim smiješnim likovima i njihovim karakteristikama, te vječnom misterijom izgleda njihovih roditelja koji su uvijek prikazani samo djelomično. Oni koji su gledali te crtiće zasigurno se sjećaju poznate i pamtljive uvodne špice "Mom had a Chicken. Mom had a cow. Dad was proud. He didn't care how." S obzirom da se radi o likovima koji predstavljaju djecu, ideja je bila naglasiti njihovu zaigranost i simpatičnost. Cow je iznimno slatka, razigrana i smotana; dok je Chicken ozbiljniji brat kojemu ona ide na živce. Zajedno čine raznoliku obitelj, čiji dani prolaze u duhovitim dogodovštinama.

Glavni proizvod kojima su predstavljeni su čepovi za vodu i sokove, kao elementi koji su prisutni za obiteljskim stolom.  Set se sastoji od četiri lika: Cow, Chicken, Mom i Supercow te svaki od njih ima element iznenađenja: gumeni dio koji se miče i zabavlja korisnika.

Sve je u prodaji od ponedjeljka na webu www.anatevsic.com ili u dućanu na zagrebačkoj adresi Dežmanova 4.

Ana Tevšić predstavila prvi proizvod iz kolekcije za Cartoon Network (фото 2)

Ana Tevšić predstavila prvi proizvod iz kolekcije za Cartoon Network (фото 3)

Ana Tevšić predstavila prvi proizvod iz kolekcije za Cartoon Network (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više