Search

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke

Posjetili smo simpatičan DIY ured "agenata sadržajne sile"


Image: John Pavlish

Stari građanski stan u dvorištu zagrebačke Berislavićeve ulice, kolektiv iz sadržajne agencije Cvoke uredio ga je samostalno te učinio ugodnim radnim prostorom koji paralelno ima i funkciju "galerije", obzirom da ga krasi niz radova hrvatskih umjetnika i kreativaca

Iako iza većine ureda koje smo posjetili, stoje cijenjena dizajnerska i arhitektonska imena, pronašli smo jedan koji je simpatična suprotnost svega toga. Naime, zakoračili smo u radni prostor zagrebačke sadržajne agencije Cvoke koja se smjestila u starom građanskom stanu Berislavićeve ulice u centru grada. Prostor je to koji su Ivona, Marina, Nebojša, a odnedavno i Petra te pas Iskra, samostalno uredili i to isključivo prema svojim kreativnim idejama i jasno definiranim stilom. Pastelni tonovi, niz šarmantnih DIY elemenata, bazna bjelina, visoki stropovi, retro fotelje, vintage restaurirani detalji, motivirajući zidni citati te niz radova hrvatskih kreativaca i umjetnika... i eto ga, ured sadržajne agencije Cvoke je postao lijep, topao, motivirajuć i vedar radni prostor u kojem bi baš svatko poželio raditi.

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 1)

No, da ne bi bilo zabune, Cvoke se bave vrlo ozbiljnim poslom. Jer kako poručuju, najbolji način da se ojača vezu između brenda i korisnika jest da im se pruži kvalitetan sadržaj, a u tome vam mogu pomoći upravo oni i to zato jer se primarno bave kreiranjem svih vrsta online sadržaja. A Cvoke to sve, i puno više od toga, rade upravo u ovim prostorijama - oni priču svojih cijenjenih klijenata dijele na pravi način s njihovim kupcima.

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 2)

I tako, dok neki rade punom parom, neki pak samo leže. Naime, Cvoke u svom uredu imaju još jednog malog, crnog i umiljatog četveronožnog pomagača, a to je pas Iskra, koja je od samih početaka rada agencije njezin punopravni član. Kao i svi zaposleni, i ona ovdje ima svoje mjesto, a to je baš svaki kutak ovog šarmantno uređenog prostora jer njoj je ovdje gotovo sve dozvoljeno. No, Iskra ipak najviše vremena voli provoditi u manjoj sobi gdje su Cvoke tehnički smjestile svoj ured, dok ostatak ovog stana velike kvadrature ima niz drugih, popratnih namjena za rad i funkcioniranje agencije.

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 3)

Naime, u središnjoj sobi se održavaju edukativne radionice, a kada se ne održavaju, tu uglavnom svi zajednički ručaju. U tzv. loungeu piju kavu, ali i brejnstormaju te se druže. No, to je ujedno i prostor u koji primaju klijente, suradnike na sastanke i dogovore. Zanimljivo je kako su sve stolove, stolce i fotelje izradili sami, dok je većina ormarića i vitrina ipak rađena po narudžbi. Neki zidovi još čekaju da ih se popuni, dok one u loungeu krase radovi Anek - koje potpisuje Ana Žaja Petrak. Ima tu i postera od Dilemma-e, kao i već prepoznatljivih posudica od umjetnice Marine Marinski... Uzevši sve ovo u obzir, možemo još samo zaključiti kako se radi o netipičnom uredskom prostoru koji definitivno inspirira, motivira, ali osigurava ugodan boravak za vrijeme radnog vremena, što je danas itekako poželjna i bitna vrijednost većine poslova.

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 4)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 5)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 6)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 7)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 8)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Cvoke (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više