Search

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo

Najmoderniji radni prostor osječke IT scene


Image: inchoo.net

U samom središtu Osijeka agencija Inchoo pronašla je svoj novi i veći prostor, i to na samom vrhu zgrade, a prije nekoliko dana službeno su ga i otvorili...

"Osim što sada imamo više mjesta i što smo svi u jednom uredu, ponosni smo i što radimo u prostoru krojenom po mjeri." kazala nam je ekipa iz osječke IT agencije Inchoo, inače vodeće hrvatske tvrtke specijalizirane za razvoj internetskih trgovina, koja se prije nekoliko dana uselila u svoj novi, veći i moderniji prostor na samom vrhu zgrade jednog trgovačkog centra. Kažu kako su dugo tragali za savršenim prostorom te da nisu željeli u toj odluci postupiti ishitreno, ali kada su vidjeli sadašnji prostor, znali su instantno da je to to, a posebno ih je osvojila velika terasa. Iako većina današnjih prostora iz ove domene teži open space uredima, kreativci iz Inchooa to nisu željeli jer su prethodnih godina ustanovili kako im to ne odgovara te da su im ipak potrebne izolirane prostorije za sastanke. S obzirom na to da su podijeljeni u timove, od kojih neki broje i po šest članova, smatrali su da je dobro da svaki tim bude okupljen u jednoj prostoriji.

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 1)
Radovi su kako nam pričaju trajali oko sedam mjeseci, a danas je to ured koji modernim rješenjima, vizualima i uređenjem podsjeća na one svjetske, ali u vlastitoj interpretaciji, čije uređenje potpisuje dizajnerica interijera Jelena Havelka Todorovikj. Naglasak je na vedrom interijeru prepunom jarkih boja, komada namještaja, kao i na zidnim grafičkim akcentima i muralima. Iako prostor ima 13 zasebnih prostorija koje se proteže na oko 700 četvornih metara, odijeljenih kliznim staklenim stijenama, činjenica je kako se ipak radi o vrlo prozračnom i fluidnom interijeru. Ono što vam sigurno neće promaknuti jest cool detalj, LED signalizirajuće svjetlo koje upozorava ukoliko je u neku prostoriju "pristup zabranjen" jer se u njoj održava kakav sastanak, a tu je i prostorija tzv. džungla usred ureda u kojoj vise lijane, a u kojima su zapravo integrirani mrežni kablovi. Veliki naglasak stavljen je i na rasvjetna tijela kojih ima posvuda, kao i zonu za chillanje, odnosno svojevrsni dnevni boravak. Na kraju samo možemo zaključiti kako je riječ o jednom vrlo motivirajućem radnom prostoru na kojem će im svi pozavidjeti, a možda se ujedno i inspirirati, jer činjenica je da je upravo izgled radne okoline jedan od bitnijih faktora produktivnijeg rada.

Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 2)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 3)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 4)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 5)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 6)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 7)Büro 24/7 u uredu kod: agencije Inchoo (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više