Search

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media

U Beogradu


Image: Relja Ivanić

Ono što sa sigurnošću možemo reći jest da se radi o jednom od najljepših uredskih prostora u koje smo u posljednje vrijeme imali prilike zaviriti. Sve to skupa željeli smo podijeliti i s vama, pa vam stoga predstavljamo novouređeni radni prostor kompanije Catena Media u Beogradu...

Uredski prostor kompanije Catena Media nalaze se u poslovnom kompleksu Airport City u Beogradu, a osmislio ga je i kreirao Studio Autori. Riječ je o open space zaista genijalnom radnom prostoru, s pogledom na panoramu Novog Beograda. Prostor je dizajniran s idejom da svatko od zaposlenih ima svoju privatnu zonu za rad i opuštanje. S obzirom na to da se radi o kompaniji iz iGaming industrije bilo je važno da se to u prostoru prenese na njegove elemente, kao i na način korištenja određenih detalja.

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 1)

U prostoru tako dominiraju neutralni tonovi i sirovi materijali. Strop je obojen u crno, čime se neutralizirala količina detalja, ali i odvraća pažnja od instalacija u prostoru. Drvene obloge zidova, od izbijeljene breze, daju topli efekt radnom prostoru. U ulaznoj zoni, drvena zidna obloga je ujedno i velika magnetna ploča koja, posjetiteljima i zaposlenima dozvoljava da kreiraju grafike i poruke od magneta različitih boja i oblika u funkciji zabavne dobrodošlica. 

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 2)

Važno je istaknuti i kako u prostoru nema oštrih kuteva i zone se prelijevaju jedna u drugu. Oble staklene pregrade dozvoljavaju preglednost prostora koji se ovako vizualno ne skraćuje. Pored glavne otvorene radne zone koju ispunjavaju radni stolovi, ovaj prostor karakteriziraju i prostorije naglašene staklenim opnama među kojima su konferencijska dvorana i manje prostorije za individualne sastanke i pozive.

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 3)

Veliki zeleni pojas pruža se kroz cijeli prostor i odvaja različite funkcionalne zone unoseći tako toplinu i čineći prostor prijateljskim prema korisniku. Rasvjeta je dizajnirana specijalno za ovaj prostor i važan je dio projekta; od standardnih visilica, preko podesivih svjetiljki do rasvjete integrirane u viseće panele, obješene iznad stolova. Stolovi, pregrade, sofa, klupa, tribine, konferencijski stolovi, kuhinja, pultevi, gotovo sav namještaj je također dizajniran specijalno za ovaj prostor.

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 4)

Glavna zona za rekreaciju obuhvaća specijalni multifunkcionalni poligon za istezanje, dok je još nekoliko pojedinačnih elemenata u prostoru kao što su ljuljačke, stol za stolni tenis, i kotač sreće, a svi ovi elementi zajedno posvećeni su pauzi u radu.  

Različite funkcije i zone povezuje i paleta boja koja je birana da bi bila ugodna za korisnika. Ovaj projekt uređenja interijera pruža novi, trendovski pogled na provođenje vremena u radnom okruženju koje je danas promjenjivo i sve fleksibilnije.

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 5)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 6)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 7)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 8)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 9)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 10)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 11)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 12)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 13)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 14)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 15)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 16)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 17)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 18)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 19)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 20)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 21)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 22)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 23)

Büro 24/7 u uredu kod: iGaming kompanije Catena Media (фото 24)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više