Search

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE!

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE!

Ušetali smo u njihovi novi zagrebački precool uredski prostor

Image: I TO NIJE SVE! creative agency

I TO NIJE SVE! marketinška agencija ima jednu mantru - raditi pametno oglašavanje, s pametnim ljudima u pametnom prostoru, a upravo u takav jedan prostor u Zagrebu uselili su prije nešto manje od dva mjeseca...

Na otprilike 430 četvornih metara sve je podređeno suradnji i komunikaciji između svih zaposlenika. "Jako nam je bilo bitno razbiti ustaljene obrasce ponašanja na poslu: dođem, sjednem za računalo, odradim, već želimo njegovati kulturu razgovora, promišljanja i feedbacka, tako da je ured prepun čeličnih buksi sa 4-5 sjedećih mjesta u kojima se u miru može porazgovarati ili brainstormati" kazao je Alen Kekić, kreativni direktor u I TO NIJE SVE! kreativnoj agenciji koja se nedavno uselila u novi i precool zagrebački uredski prostor u koji smo ekskluzivno ušetali. "Zasigurno svaka tvrtka mora pronaći vlastitu idealnu radnu okolinu, a mi nekako volimo vjerovati da smo na pravom putu." nadodaje Alen. 

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 1)

Kad su prvi put ušli u prostor današnje Fabrike Zagreb, dočekali su ih ogoljeni zidovi i prašina, ali svima im je bilo jasno da je to upravo ono što su tražili posljednje tri godine. Trebalo im je doslovno dva sata, tri kave u obližnjem kafiću, da prostor zakupe i tako postanu prvi stanari Fabrike Zagreb. "Jako nam je drago da smo dobili priliku prostor urediti od samih početaka te što su nam ljudi iz Heruca, inače glavni investitori projekta Fabrika Zagreb, dopustili uključenost u sve faze izgradnje. I da, dali smo si oduška." objašnjava Alen i ističe kako se to "kuhalo" u njima i naglasio da su se gotovo svi zaposlenici agencije angažirali oko uređenja. "Jedno veliko hvala moramo poslati i našem prijatelju Lovri Koružnjaku, inače mladom i jako talentiranom arhitektu koji je u projekt uključen od samog početka i koji je shvatio našu viziju tog prostora već za prvim susretom."

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 2)

Samim prostorom inače dominiraju jednostavni materijali; čelik, staklo, drvo, beton, te stare cigle. S prostorom su kako kaže jako zadovoljni, a cijela zgrada dobila je A certifikat; klimatizacija je savršena, uspjeli su provući optički internet, a budući da prostorom vlada rebrasti lim, cigle i rebrasti stropovi zvuk se odlično apsorbira i nikada nemate osjećaj da prostor dijelite s puno ljudi. Sve se nekako složilo da prostor postane jedan od najkvalitetnijih na tržištu. Stvar koju su svi objeručke prihvatili, ponosno priča Alen, jest café aparat oko kojeg se svi ujutro skupljaju i otkriva kako su svi redom postali svojevrsni baristi.

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 3)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 4)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 5)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 6)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 7)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 8)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 9)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 10)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 11)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 12)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 13)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 14)

Büro 24/7 u uredu kod: kreativne agencije I TO NIJE SVE! (фото 15)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više