Traži

Na Instagramu smo pronašli stvarno efektne ideje za uređenje blagdanskog stola

Na Instagramu smo pronašli stvarno efektne ideje za uređenje blagdanskog stola

Inspirirajte se i budite kreativni


Fotografija: Instagram

Kada ste se posljednji put zaista potrudili oko uređenja blagovaonskog stola? Ako i jeste, onda su dekoracije vjerujemo bile minimalne, tek toliko da se nedjeljni ručak, večera ili pak doručak razlikuju od onih posluženih u hodu. No, sada u ovom blagdanskom periodu godine stvari ipak stoje malo drugačije, a prigodno uređenje stola s daškom blagdanskog duha vrlo je poželjno i lijepo za vidjeti. Ako je vas ove godina zapala uloga domaćina za Badnjak ili pak na sam Božić ili samo jednostavno volite ovakva zbivanja i u duši ste kreativac, onda za vas imamo veliku dozu inspiracije koju smo pronašli na Instagramu. 

Isto tako, većina nas rijetko mijenja izgled doma, a ovakve male promjene koje se mogu dogoditi samo na vašem blagovaonskom stolu u cijeli interijer mogu unijeti znatnu vizualnu promjenu, koja će cijeli ambijent učiniti ugodnim. Bilo da je riječ o malo drugačijim tanjurima ili pak priboru za jelo, cvjetnim aranžmanima, instalacijama ili pak nekim drugim dodacima koji su međusobno skladno kombinirani i neuobičajeni, vjerujemo kako će i sam obrok biti puno slasniji i upečatljiviji.

Isto tako, ako želite igrati na sigurno, onda je to definitivno kombinacija zlatnih, crvenih i zelenih nijansi. S tim ne možete pogriješiti, kao ni s borovim grančicama koje će vam osigurati i mirisnu notu. Ako ste ljubitelji minimalizma i ultimativne skandi estetike, onda će vam bijela i svijetle nijanse, te srebrni detalji i prirodni materijali biti vodilja u slaganju koncepta. No, činjenica je da ovdje zapravo nema nekog konkretnog pravila, nego da se sve bazira na tome što sami preferirate i kakvu si blagdansku atmosferu općenito želite stvoriti u domu. U sklopu članka inspirirajte se našim izborom koji smo pronašli na Instagramu... 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više