Search

Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu

Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu

Tekst: BURO.


Koji ste tim? Onaj koji dekorira kompletnu kuću čim kalendar stigne do studenog ili onaj koji ležerno čeka posljednji trenutak za dekoracije? Ako svoj dom niste pretvorili u mjesto dostojno Djeda Božićnjaka, donosimo vam pregršt inspiracija. Naš omiljeni dizajn i food blogeri svake godine nadmaše sami sebe s maštovitim i često jednostavnim dekoracijama te ako ste vješti s rukama, pokušajte nešto slično.

Ne morate biti Martha Stewart da biste napravili savršen aranžman. Pomnožite malo kreativnosti, neočekivane elemente i ovu inspiraciju i sigurni smo da ćete dobiti predivnu scenografiju za uživanje s obitelji i prijateljima. Grančice bora se podrazumijevaju, ali dodajte i nešto drugačije poput nara, kruški, jabuka, limuna ili grožđa. Prvo odaberite shemu boja, a potom sloj po sloj gradite dekoraciju vodeći računa da pomiješate različite veličine i teksture kako bi vaša dekoracija bila jedinstvena.

Ono što možete zaključiti iz ovih scena je da ako pogodite pravu mjeru i kombinaciju elemenata, i najobičnije stvari postaju neobične i zanimljive. Papirane zvijezde, satenske trake, tegle i bijele svijeće ne koštaju puno i lako ih je nabaviti. Kao rezultat ćete dobiti decentne ukrase i miran prostor.

Ako doista želite fascinirati svoje goste, onda maknite fokus sa sredine stola i usmjerite ga u zrak. Pričamo o neobičnim visećim dekoracijama koje su preplavile Instagram i napravile to da svi razmišljamo o pampas travi umjesto lustera. Od te ideje smo naravno odustali iz praktičnih razloga, ali Božić je idealno vrijeme da malo ludujete s varijacijama tog koncepta. Ideja je puno , od suhih grana ukrašenih sjajnim kuglama sve do visećih buketa. Odvažite se.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više