Search

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera

Villa Astra & Villa Astra Nova


Mali mediteranski komadić raja na hrvatskoj obali

Hotel Villa Astra sastoji se od dvije elegantne vile (Villa Astra i Villa Astra Nova) sagrađene istovremeno početkom 20. stoljeća, koje predstavljaju savršen primjer venecijanske cvjetne gotike, i ujedno su jedan od najvrjednijih primjera arhitekture te vrste. Smještene u Lovranu, malom i intimnom gradiću u srcu Kvarnera – zaljeva blagostanja.

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 1)
Profinjeni detalji neogotičkog raskoša, od kojih se posebno izdvajaju lavovi i sirene, po kojima se vile razlikuju, ujedno su oni koji ih ujedinjuju u muško-ženskoj cjelovitosti "Two As One". Okružuje ih magični mediteranski energetski vrt u kojem se, osim egzotičnim biljkama, nalaze i točke koje služe za održavanje balansa i podizanje frekvencija. Kvaliteta lokacije je izuzetno visoka tako da se može osjetiti iscjeljujuća moć prirode kroz energiju koja vam pruža duboko opuštanje, mir, smirenost i osnaživanje. Vrt vila ima direktni pristup 12 km dugom obalnom šetnicom – Lungomare, gdje se može osjetiti miris lovora, koji predstavlja simbol preobražaja i vječnog života.

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 2)

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 3)
Hotel Villa Astra raspolaže sa šest prostranih soba, a Villa Astra Nova s pet novouređenih soba, sve s veličanstvenim pogledom na more. U kompleksu se još nalazi vanjski bazen s morskom vodom, knjižnica, prostorije za wellness s velikim izborom masaža te renomirani restoran ugodne i intimne atmosfere s gurmanskom ponudom lokalnih specijaliteta i eko-proizvoda.

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 4)

U samoj oazi zdravog življenja – između botaničkih tajni Učke i kristalno čistog Jadranskog mora, a u svrsi stvaranja "Raja na Zemlji" s potencijalima kojima raspolaže, Hotel Villa Astra nudi inovativni i jedinstveni "One with Nature – One with Life"  program, koji pridonosi postizanju ravnoteže i obnavljanja osjećaja zdravlja.

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 5)

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 6)

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 7)

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 8)

Božanstveni primjeri gotičke arhitekture u srcu Kvarnera (фото 9)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više