Traži

Božićno drvce od zlatnih i srebrnih kišobrana s potpisom kuće Burberry

Božićno drvce od zlatnih i srebrnih kišobrana s potpisom kuće Burberry

Christopher Bailey spreman je za Božić

Tekst: K.B.


Fotografija: buro247.ua

U lobiju londonskog hotela Claridge's zasjala je ogromna božićna jelka sastavljena od stotinjak zlatnih i srebrnih kišobrana koju potpisuje kreativni direktor kuće Burberry, Christopher Bailey

Po uzoru na svoje modne kolege, Domenica Dolcea i Stefana Gabbana, Albera Elbaza i Johna Galliana koji su prošlih godina imali čast okititi božićno drvce u lobiju hotela Claridge's, ove je godine red došao na kreativnog direktora kuće Burberry. Christopher Bailey ovaj je Božić zamislio u sjajnim zlaćanim i srebrnim tonovima u koje je presvukao više od stotinu kišobrana i složio ih u božićno drvce. Cijeli projekt odvijao se u gluho doba noći pa je goste hotela ujutro dočekalo nevjerojatno iznenađenje. Spuštajući se iz svojih soba na doručak, gosti su se oduševili 6-metarskom božićnom instalacijom koja je obasjala cijelo predvorje hotela. Bajkovitom prizoru doprinijelo je i 77 000 lampica koje se aktiviraju na pokret, odnosno kada se gosti spuštaju niz stepenice.  

Božićno drvce od zlatnih i srebrnih kišobrana s potpisom kuće Burberry (фото 1)

"Božić je moje omiljeno doba godine i bio sam počašćen kad su me pozvali da dizajniram božićno drvce za legendarni hotel Claridge's", komentirao je Bailey. "Želio sam da drvce odražava blagdansku razigranost s daškom tipične engleske prognoze. Također nam se sviđa ideja da drvce "oživi" svaki put kad gosti prođu pokraj njega, unoseći blagdansku čaroliju u njihov odmor."

Božićno drvce od zlatnih i srebrnih kišobrana s potpisom kuće Burberry (фото 2)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više