Search

Brend Off-White sada ima kolekciju za uređenje doma koja odiše elegancijom i želimo imati baš sve komade

Brend Off-White sada ima kolekciju za uređenje doma koja odiše elegancijom i želimo imati baš sve komade

Pogledajte najnovije komade Virgila Abloha

Tekst: L.L.

Image: Off-White

Modni brend američkog dizajnera Virgila Abloha ovih je dana izbacio kolekciju namijenjenu uređenju doma. Jednostavnog naziva "HOME", kolekcija uključuje komade stvorene za uređenje spavaćih soba, elegantne keramičke detalje za kuhinju te one namijenjene kupaonici. Cijela kolekcija dolazi u ugodnim bijelim nijansama, a posebno nas je oduševio dio kolekcije nazvan "BED" koji uključuje jednostavno, ali efektno dizajniranu posteljinu i prekrivače.

 

Brend Off-White sada ima kolekciju za uređenje doma koja odiše elegancijom i želimo imati baš sve komade (фото 1)

 

Zanimljivi su i komadi namijenjeni kupaonici koji uključuju set ručnika, ogrtač i keramičke detalje poput čaše za četkice za zube i držača za sapun, a kroz čitavu se kolekciju, osim bijelih tonova, provlače i divni, nenametljivi uzorci. Tako ćete keramički dio koji uključuje tanjure i zdjelice prepoznati po jednostavnim, ručno oslikanim komadima stvorenim za najugodnija jutra. Set za doručak, set za ručak, šalica, čaše, vrč i pepeljara samo su dio kolekcije pod nazivom "CERAMICS" koja bi vas pak mogla oduševiti uglađenim, svevremenskim dizajnom koji će se dobro uklopiti u baš svaki drugi stil.

Volite li odjevne komade i kombinacije Virgila Abloha, ova se kolekcija brenda Off-White čini kao idealan način za unošenje doze elegancije i dizajnerskih komada u vlastiti dom za sve one koji si isto mogu priuštiti. Naime, cijene komada iz "HOME" kolekcije kreću se od 95 do 635 dolara, odnosno od oko 600 do 4000 kuna.

 

Brend Off-White sada ima kolekciju za uređenje doma koja odiše elegancijom i želimo imati baš sve komade (фото 2)

 

Brend Off-White sada ima kolekciju za uređenje doma koja odiše elegancijom i želimo imati baš sve komade (фото 3)

 

Brend Off-White sada ima kolekciju za uređenje doma koja odiše elegancijom i želimo imati baš sve komade (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više