Search

Brigada potpisuje moderan interijer tvrtke Neostar Lab

Brigada potpisuje moderan interijer tvrtke Neostar Lab

Urednik: BURO.


Dimitrije Trbović, predsjednik Uprave Neostara platforme za kupovinu, prodaju i održavanje rabljenih automobila ,želio je urediti prostor tako da zaposlenicima omogući u ugodno i produktivno radno mjesto: „Kad radite na poslovima kao što je razvoj rješenja koje povezuju korisnike, tehnologiju i automobile, kreativnost i razmišljanje „izvan okvira“ presudni su za uspjeh, stoga smo željeli da i prostor svojim dizajnom i najmodernijom opremom odgovara lifestyleu Neostar tima. Nismo formalisti, volimo svoj posao i smišljanje novih sadržaja naše aplikacije, ali se isto tako volimo i opustiti na foteljama ili „odvoziti“ formulu na simulatoru.“

Brigada potpisuje moderan interijer tvrtke Neostar Lab (фото 1)

Za projekt su angažirali višestruko nagrađivani studio Brigada koji stoji iza dizajna brojnih poslovnih prostora u Zagrebu. Damjan Geber CEO Brigade i dizajner koji potpisuje ovaj projekt naglašava kako je u suvremenom dizajnu interijera, a posebno poslovnih prostora postalo gotovo obvezno voditi računa o fleksibilnosti, održivosti i kvaliteti radnog okruženja.

Brigada potpisuje moderan interijer tvrtke Neostar Lab (фото 2)

Interijerom vladaju bijela i siva boja, koje stvaraju neupadljivu pozadinu, dok su Neostar bojom naglašene ključne zone u prostoru. Namještaj živih, komplementarnih boja prostoru daje poseban šarm, jer je svaka stolica, fotelja ili Fatboy vreća različite boje. Prostor je omeđen staklom i čelikom, a unutarnje Bolon podne obloge od pletenog vinila, zid od mahovine te neonski natpis dodaju posebno zanimljive teksture. Pod napravljen od reciklirane gume odražava predanost Neostara održivim rješenjima.

Brigada potpisuje moderan interijer tvrtke Neostar Lab (фото 3)

Aludirajući na vozila koja korisnici prodaju putem digitalne platforme, automobili se nalaze u samom prostoru kao instalacija. Zaposlenici koji razvijaju i održavaju platformu za digitalnu prodaju rabljenih automobila, nalaze se u prostoru kojim dominiraju upravo automobili, koji služe kao svojevrstan podsjetnik na fizički proizvod kojim se sve više trguje u digitalnoj domeni. Automobili koji se na platformi mogu pregledavati u 360 stupnjeva također se u fizičkom prostoru mogu pregledavati na tabletima ili na velikom središnjem ekranu, ali prostor je i prezentacijski prostor u kojem je moguće prikazati sve module Neostar.com.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više