Search

Büro 24/7 u uredu kod: ELFS-a

Büro 24/7 u uredu kod: ELFS-a

Kako su uredili svoj radni prostor?

A.P.


Image: John Pavlish

Prekrasan stari stan postao je živahan ured i modni atelier

Da za dobar interijer nije uvijek potreban skupi dizajnerski namještaj dokazuje novi ured modnog studija ELFS. Veći opseg posla zahtijevao je više radnog prostora koji funkcionira kao ured za sastanke, atelier i radionica te su ELFS-i prije nešto više od mjesec dana uselili u ovaj ured neposredno u blizini njihovog dućana na adresi Amruševa 4. U impresivnom starom stanu od 136 kvadrata prvo će vas pozdraviti tri mala bostonska terijera koji veselo trčkaraju po uredu. ELFS atelier je "dog friendly" mjesto gdje su vaši ljubimci itekako dobrodošli.

Elfs

Prostorom dominira veliki dnevni boravak koji je prije bio u funkciji hodnika i koji je ujedno najdraža prostorija Aleksandru i Ivanu. Ovdje su smješteni sjedeća garnitura, TV, kuhinjski šank i kamin koji je naknadno napravljen. "Ljepota starinskog stana bila je u tome da je osnovna konstrukcija već postavljena u smislu drvenih okova, obloga i vrata koje je samo trebalo bojati u bijelo. U cijeloj priči nam je nedostajao kamin kojeg smo kasnije dodali i koji se savršeno uklopio u priču." kazali su Ivan i Aleksandar.

Elfs

Prilikom uređenja savjetovali su se s poznatom dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec koja se vodila njihovim željama da radni prostor uredi kao dom u kojem će se radnici i klijenti osjećati ugodno. Bijeli i bež tonovi, boja lavande i otkačeni detalji karakteristični za ELFS estetiku protežu se kroz sve prostorije u stanu. Većina namještaja je kupljena u Ikei, dok je određeni dio namještaja restauriran i nanovo tapeciran kako bi se uklopio u moderniji izgled ureda. 

U nastavku pogledajte novi ured modnog brenda ELFS.

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Elfs

Related articles

Buro 24/7 Selection

više