Search

BURO. favoriti: odabrali smo 5 najljepših celebrity domova koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

BURO. favoriti: odabrali smo 5 najljepših celebrity domova koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

Jedan nam je zanimljiviji od drugog

Tekst: E.G.


Image: Screenshot,
Instagram

Unutrašnjost domova poznatih osoba oduvijek je bila zanimljiva široj javnosti, i u tome nema ništa pretjerano neobično. Volimo vidjeti izgledaju li dnevne sobe ljudi kojima budžet nije problem onako luksuzno kako smo ih zamišljali ili možda još i bolje, koliko kupaonica za goste imaju, dolazi li uz vanjski bazen i onaj unutrašnji... U vremenu društvenih mreža i povećanog dijeljenja svoje intimne sa svijetom, u kuće mnogih holivduskih ikona smo već, na ovaj ili onaj način, imali prilike zaviriti preko njihovih Instagram/ Facebook/ Snapchat objava, ali pravu poslasticu za sve ljubitelje dizajna interijera ipak donosi specijalizirana publikacija Architectural Digest.

Osim na stranicama magazina, domovi poznatih mogu se pogledati i preko njihovog Youtube kanala, u sklopu emisije Celebrity Homes, u kojoj domaćin gledatelje odvodi na kratku turu kućom ili stanom te objasni zašto je nešto uređeno tako kako je uređeno, kako su se birale umjetnine te koja im je prostorija najdraža. Iako bi se o svakoj prikaznoj nekretnini moglo pisati u superlativima, odlučili smo se izdvojiti njih 5 koje su nas nas ostavile poseban dojam, a sve ih donosimo u nastavku!

Vila Jessice Albe u Los Angelesu

Poznata glumica i poduzetnica živi na prekrasnom imanju u američkoj državi Kaliforniji, sa suprugom i troje djece. Da nismo znali lokaciju, rekli bismo u nekoj mnogo mirnoj sredini, daleko od velikih gradova i svjetla reflektora. Njezin smo dom proglasili najtoplije uređenim celebrity domom koji smo ikad vidjeli, a u video možete doznati i zašto.

VIla Poppy i Care Delevingne u Los Angelesu

Dvije slavne sestre, modeli i glumice, dijele svoj životni prostor, ali su ga zato uredile tako da odgovara osobnosti i jedne i druge. Kuća je načelno inspirirana džunglom i obiluje zelenilom, ali Cara je, primjerice, svoju sobu opremila u crveni baršun, tako da podsjeća na kakav striptiz klub. U kojem god smjeru krenuli u njihovom domu, naići ćete na nešto posve zabavno i otkačeno, poput Playboy flipera.

Ranč Lennyja Kravitza u Brazilu

Mnogi to nisu znali, ali popularni pjevač velik dio svog vremena provodi na svom ranču u brazilskoj divljini. I pritom mislimo na pravi ranč, s domaćim životinjama, voćem i povrćem iz vlastitog vrta, plastenicima, ... Rustikalno se ovdje spaja s modernim (pogledajte samo prozirni glasovir u dnevnoj sobi!) na najbolji mogući način, a mi ne možemo dovoljno nahvaliti uređenje cijelog objekta.

Vila Kris Jenner u Los Angelesu

Jedna od najmoćnijih menadžerica svijeta ne krije svoju ljubav prema nekretninama, pa tako čak i živi na nekoliko različitih lokacija koje međusobno i nisu previše udaljene. Primjerice, svoj je svima poznati dom u Calabasasu iz obiteljskog reality showa privremeno odlučila zamijeniti onim u elitnoj četvrt Hidden Hills, i upravo nam je on zapeo za oko. Uređenje je poprilično minimalističko (da ne kažemo skromno) u usporedbi s njenim ostalim vilama, a poseban je naglasak stavljen na umjetnine.

Stan Liv Tyler u New Yorku

Poznata glumica nije bila sklona luksuznim vilama s bazenom, zlatnim toaletima niti bilo čemu ekstavagantnom. Ipak, njen je stan u njujorškom West Villageu uređen prema pomno razrađenoj viziji; pazilo se na detalje i vodilo se računa o tome da sve skupa odaje osjećaj topline doma.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više