Search

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom

Lock & Be Free


Image: CaulinPhoto

Ideja je bila na moderan način osvježiti koncept tradicionalnih ormarića, odnosno "lockera" za čuvanje prtljage pod ključem, dok njihovi vlasnici, uglavnom turisti bezbrižno obilaze grad

Lock & Be Free naziv je prvog španjolskog urbanog lanca koji će zasigurno biti omiljeno mjesto svih turista koji se nađu u ili prođu kroz Madrid. Da se putna prtljaga definitivno može čuvati sa stilom, potvrđuje ovaj totalno cool prostor s tom namjenom, prepun žutih ormarića, odnosno popularnih "lockera". Ideja je bila na moderan način osvježiti koncept tradicionalnih ormarića za privremeno čuvanu i pohranjenu prtljagu pod ključem, a u tome su uspjeli već sa zaštitnim efektnim koloritom vedrog interijera, i to u dvobojnoj, žuto-bijeloj kombinaciji.

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom (фото 1)

Osim čvrstih i sigurnih ormarića dovoljne veličine unutrašnjosti, naglašenih jarko žutom bojom, prostor obiluje i razigranim grafičkim detaljima po bijelim presvučenim "metaliziranim" zidovima, kao i rasvjetnim tijelima koja su postavljena tako da cijelom prostoru odašilju dodatnu dozu pozitivne i vedre energije. Inače, radi se o prostoru od svega 30 četvornih metara, koji osim čuvanja prtljage nudi i zgodne informacije poput, primjerice vremenske prognoze, koliko je točno vremena nekim prijevoznim sredstvom potrebno do najbliže zračne luke te koliko košta usluga prijevoza... Lock & Be Free je mjesto na kojem je prtljaga sigurna, a njezini vlasnici bezbrižni.

Cool mjesto u Madridu u kojem se prtljaga čuva sa stilom (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više