Traži

Crkva koja je postala odličan coworking prostor

Crkva koja je postala odličan coworking prostor

U interpretaciji Toma Dixona


Fotografija: buro247.ru

Poznati britanski dizajner Tom Dixon u jednoj londonskoj crkvi uvidio je velik potencijal za njezinu prenamjenu. U dogovoru sa svećenikom, transformirao ju je u odličan coworking prostor te restoran.

U sklopu nedavno održanog Clerkenwell Design Week 2016 u Londonu, cijenjeni britanski dizajner Tom Dixon dobio je zeleno svjetlo za svoj neobičan pothvat. On je tako jednu londonsku crkvu prenamijenio u sve popularniji coworking prostor. U svemu tome pomogao mu je glavni i odgovorni svećenik crkve koji je zajednički s Dixonom u projektu vidio velik potencijal, stvoriti radni prostor. "Svećenik nam je dopustio da ovu jedinstvenu građevinu nakratko pretvorimo u kreativni radni prostor koji će itekako služiti svrsi. Partnerstvo koje sam stvorio sa svećenikom dozvolilo nam je da u interijer crkve uklopimo i kuhinju kao i ostali namještaj, koji će po završetku Tjedna dizajna biti doniran." pojasnio je dizajner Dixon. Iako je interijer već itekako raskošan sam po sebi, dizajner je postojeće samo dodatno naglasio stolcima, raskošnim rasvjetnim tijelima ne bi li ga učinio funkcionalnijim za potrebe njegove nove svrhe. Ne moramo ni naglasiti kako se ovaj potez itekako dopao svim korisnicima i ovisnicima o ovakvoj vrsti radnih prostora.

Crkva koja je postala odličan coworking prostor (фото 1)Crkva koja je postala odličan coworking prostor (фото 2)Crkva koja je postala odličan coworking prostor (фото 3)Crkva koja je postala odličan coworking prostor (фото 4)Crkva koja je postala odličan coworking prostor (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor