Search

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto se ovo mjesto mora naći i na vašoj listi

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto se ovo mjesto mora naći i na vašoj listi

Tekst: BURO.


Iza vrata zgrade u pariškoj ulici Franc-Bourgeois na brojevima 35 i 37 sada se nalazi novo trendi mjesto. Radi se o novom projektu čuvenog Dover Street Marketa, a u pitanju je multifunkcionalni prostor 3537 u kojem će se tijekom ovog ljeta održavati izložbe, koncerti i predavanja. Prije nekoliko dana na istom mjestu je počeo s radom Crosby Café, pop up kafić koji će postojati naredna tri mjeseca.

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto se ovo mjesto mora naći i na vašoj listi (фото 1)
Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto se ovo mjesto mora naći i na vašoj listi (фото 2)

Iza dizajna stoji biro Crosby Studios na čelu sa Harryjem Nurievom, a upravo je dizajn ono što će vas instant privući ka ovom mjestu. Radi se o prostoru u kojem intenzivno-plava dominira i u toj boji su stolovi, stolice i ormarići (stolice i stolove je moguće i kupiti), a ostatak prostora je u klasičnom francuskom stilu što stvara interesantan kontrast.

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto se ovo mjesto mora naći i na vašoj listi (фото 3)
Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto se ovo mjesto mora naći i na vašoj listi (фото 4)

Sama zgrada Hôtel de Coulanges koja je proglašena za spomenik jer postoji od 17. stoljeća , sada je u potpunosti renovirana. Iako interijer kafića Crosby na prvi pogled djeluje kao savršeno dizajniran izložbeni prostor, plan je da to bude jedno opušteno mjesto na kojem svarko može pronaći inspiraciju ili podijeliti svoje kreativne ideje. A čak i da želite doći ovdje samo na šalicu dobre kave i to je okej jer je u ponudi ona iz kafeterije Ten Belles, kao i odlična hrana iz Rose Bakery lanca. Bez sumnje, ovo će biti hot spot francuske prijestolnice. Ako se ovog ljeta zateknete u Parizu, nemojte propustiti!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više