Search

Dan smo započeli maštanjem o odmoru u ovoj predivnoj kućici na plaži

Dan smo započeli maštanjem o odmoru u ovoj predivnoj kućici na plaži

Soho House

Urednik: E.G.

Image: Soho House

Little Beach House Barcelona jedan je od novijih projekata grupacije Soho House i predstavlja pravi biser nadomak Barcelone. Od aerodroma El Prat trebat će vam petnaestak minuta lagane vožnje do hotela smještenog na samoj plaži. Okružuju ga fotogenične zeleno-bijele kućice koje izgledaju kao da su se zaglavile u pedesetim godinama, a upravo je specifično okruženje bilo početna točka pri uređenju interijera.

Dan smo započeli maštanjem o odmoru u ovoj predivnoj kućici na plaži (фото 1)

Dizajnerski tim rasporedio se po najboljim vintage tržnicama širom svijeta kako bi opremili ovaj hotel. Rezultat je ugodan, topli prostor koji krasi mnoštvo detalja kao što su jastuci, umjetnine, knjige, pa čak i neobične društvene igre. Tu su i elementi kao što su marokanske pločice sgeometrijskim šarama, tkani tepisi, ručno rađene lampe od keramike, starinske sofe i tapiserije umjetnice Maryanne Moodie. Hotel broji samo 17 soba od kojih većina ima spektakularan pogled na more, pa gosti ovdje brzo dobiju dojam da su na privatnom imanju gdje je njihova intima maksimalno zaštićena.

Dan smo započeli maštanjem o odmoru u ovoj predivnoj kućici na plaži (фото 2)

Kao i u svakom hotelu iza kojeg stoji domišljati Soho House menadžment, dosta pažnje posvećeno je javnim prostorima koji predstavljaju središte života hotela. Tako hotelski restoran vodi chef Alberto Castiñeiras koji je prije toga radio za Mandarin Oriental, ali i za Soho House u Barceloni. Uz to, gosti mogu sudjelovati u raznovrsnim radionicama i događajima, kao što su promatranje zvijezda, planinarenje, joga ili digitalni detoks. Nama zvuči dosta dobro!

Dan smo započeli maštanjem o odmoru u ovoj predivnoj kućici na plaži (фото 3)

Dan smo započeli maštanjem o odmoru u ovoj predivnoj kućici na plaži (фото 4)

Dan smo započeli maštanjem o odmoru u ovoj predivnoj kućici na plaži (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više