Search

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba

Meksički raj

Tekst: L.L.


Image: Solaz,
A Luxury Collection Resort

U okrugu Los Cabos u Meksiku nedavno je izgrađen luksuzni resort Solaz koji svojom jednostavnošću i elegancijom osvaja već na prvi pogled. Riječ je o hotelu sa svim dodacima koje možete zamisliti, a koji tvori najbolju kombinaciju prirode i modernog dizajna koju smo u posljednje vrijeme vidjeli. Kaktusi i bilje u ogromnim teglama, jednostavne, zemljane boje i minimalistički dizajn u najboljoj formi spojeni su na mjestu savršenom za godišnji odmor u baš svako doba.

Resort Solaz nalazi se usred do tada netaknute prirode, dizajnirao ga je meksički arhitektonski studio Sodro Madaleno, smješten je nedaleko oceana i okružen je zelenilom. Iz soba puca najljepši pogled upravo na fantastičnu prirodu koja ga okružuje, tu su i prostrane terase na kojima su pak nerijetki gosti životinje poput ptica i leptira, što cijelu stvar čini još malo posebnijom.

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba (фото 1)

Osim toga, u sobama koje se nalaze na višim katovima smješteni su popularni infinity bazeni, a iste su uređene u minimalističkom stilu s površinama koje posebno naglašavaju kamen. Sobe su uglavnom otvorene, s puno prirodnog svjetla, u resortu ih ima čak 131, a tu su i vile, apartmani, restorani te prostorije za wellness.

Ipak, unatoč predivnom uređenju soba, politika resorta nalaže da gosti što više vremena provode na otvorenom, prikupljajući energiju i naprosto uživajući u svježem zraku razgledavajući veličanstvenu prirodu koja ih okružuje. Kako bi to bilo moguće u baš svakom trenutku, gotovo svaka soba ima i tuš na otvorenom, a uz bazene nalaze se i udobne ležaljke kako bi baš svaki trenutak, čak i onaj rezerviran za apsolutni odmor, bio još mrvicu posebniji.

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba (фото 2)

 

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba (фото 3)

 

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba (фото 4)

 

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba (фото 5)

 

Definicija luksuza krije se u resortu u kojem bismo voljeli provesti baš svako godišnje doba (фото 6)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više