Search

Dekorativni natpisi koji čine razliku u interijeru

Dekorativni natpisi koji čine razliku u interijeru

By Dilemma posters

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Još malo novih ideja za uređenja interijera stiže od projekta Dilemma Posters

S projektom Dilemma Posters upoznali smo vas prošle godine kada smo vam pisali o njihovim inspirativnim posterima idealnim za poklon. Sada je stigla vijest o "malom" proširenju ponude, a to su novi natpisi za zid. 

"Trenutno u ponudi imamo dva natpisa: "Love" i "Home", ali zbog stvarno velikog interesa, svakako planiramo ponudu proširiti, a također radimo i natpise po narudžbi. Dimenzija natpisa je 42 x 40 cm, debljina 1 cm, a natpise radimo od upjenjene plastike koja je iznimno lagana", rekla nam je Ema Juretić, jedna od osnivačica projekta.

Dekorativni natpisi koji čine razliku u interijeru (фото 1)

Natpise je vrlo jednostavno postaviti na zid. Zbog laganog materijala od kojeg su napravljeni zid se ne mora bušiti, a jednako će dobro izgledati i položeni samo na policu.

Dekorativni natpisi koji čine razliku u interijeru (фото 2)

"Odlučili smo obogatiti našu ponudu, ali to ne znači da se odmičemo od postera. Dapače, ove godine planiramo prezentirati nove suradnje na koje smo jako ponosni, a ono što nas iznimno veseli je što nas čak i strani portali specijalizirani za dizajn prate i iznimno hvale. Tako smo završili na portalima kao što su Design and Paper, Whitezine, We And The Color."

Dekorativni natpisi koji čine razliku u interijeru (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više