Search

Dizajnerske lampe kao iz crtića

Dizajnerske lampe kao iz crtića

Simpatičan i pomaknut dizajn


Image: Entlermade.com

Iz keramičkog dizajnerskog studija Entler u Los Angelesu stiže nam kolekcija jako simpatičnih lampi koje djeluju kao da su izašle iz Pixarova laboratorija

Studio Entler specijaliziran je za produkt dizajn koji izrađuju uglavnom od keramike, a kolekcija lampi koju vam danas predstavljamo nije iznimka. Pomaknuti dizajn, organske i čudnovate linije savršeno su šarmantne i osvajaju svakog ljubitelja zaigranog, pomalo neozbiljnog dizajna. Lampe kao da imaju zaobljene vratove na čijem je kraju svjetleće oko, a model od tri spojena "vrata" izgledaju kako kakvo znatiželjno trooko čudovište iz nekog crtića filmskog studija Pixar prepoznatljivog po vrlo specifičnoj animaciji.

Dizajnerske lampe kao iz crtića (фото 1)

Dizajnerske lampe kao iz crtića (фото 2)

Osim stolnih tu su i stropne lampe koje svojim zaobljenim linijama također u prostor unose dozu dječje neograničene mašte, a oblik poput periskopa ili krakova meduze zapečatit će dizajn prostorije. Ipak, u cijeloj priči ima i doze elegancije koju je priskrbio kabel u zlatnoj boji, bakrene linije, ali i sjajna površina lampi. Autor lampi je Jonathan Entler koji ih izrađuje u svom losanđeleskom studiju Entler, a svaki je primjerak ručno izrađen. Lampe su dostupne u nekoliko zabavnih nijansi, od crne, preko pastelno ružičaste, jarko žute pa sve do zagasite matirane tamnosive i to u različitim varijantama duljine "vrata" lampe.

Dizajnerske lampe kao iz crtića (фото 3)

Dizajnerske lampe kao iz crtića (фото 4)

Dizajnerske lampe kao iz crtića (фото 5)

Dizajnerske lampe kao iz crtića (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više