Traži

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom

Uniqka brend


Fotografija: Uniqka brand

Polazeći od ideje da životni prostor treba biti osoban i autentičan u Istanbulu je nastao brend pod nazivom Uniqka...

Dizajner Kerem Aris koji je ujedno i osnivač ovog brenda sin je poznatog turskog kipara Koraya Arisa. Njegova se obitelji gotovo cijelo jedno stoljeće bavila izradom namještaja što je ovog dizajnera još od malih nogu impresioniralo, a s impresijom je rasla i vizija budućnosti. Kako smatra da svaki prostor treba ukrasiti nečim posebnim te da ga treba apsolutno prilagoditi svojim osobnostima i željama, Kerem Aris izrađuje jedinstven namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom.

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom (фото 1)

Moderan dizajn upotpunjen funkcionalnošću i praktičnošću postao je potreba, a ne samo želja ili trend. Zbog užurbanog načina života naš životni prostor postaje mjesto za odmor i uživanje, ali i rad. Želimo stvoriti prostor koji je ugodan za boravak, ali i jedinstven svojim dizajnom. Ove karakterisitike objedinjuje zanimljiv suvremeni dizajnerski brend koji je u vrlo kratkom roku stekao mnoge poklonike modernog i jednostavnog dizajna.

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom (фото 2)

Minimalistički namještaj koji prostoru daje dašak urbanosti privukao je pažnju kupaca iz cijeloga svijeta. Namještaj je u potpunosti ručno izrađen te se proizvodi u ograničenim količinama po vrlo pristupačnoj cijeni. Koriste se prirodni materijali drvo i koža te čelik i metal. Jednostavnost linija, tonova i strukture te prilagodljivost svakom prostoru i vremenu stvara ugodu i toplinu svakog pojedinog interijera te odaje sliku otmjenosti i pažljivog odabira. Zasad možete izabrati 15 proizvoda iz nove kolekcije, a toga će zasigurno biti još. Više o Uniqka brendu i ponudi možete saznati ovdje. 

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom (фото 3)

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom (фото 4)

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom (фото 5)

Dizajnerski namještaj koji se uklapa u svaki moderan dom (фото 6)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više