Search

Dizajnerski noviteti Toma Dixona

Dizajnerski noviteti Toma Dixona

Na milanskom Tjednu dizajna


Image: buro247.ru

Tom Dixon na Tjednu dizajna u Milanu predstavit će svoja nova kreativna ostvarenja. Posjetitelji će dobiti priliku kupiti pojedini predmet koji im zapne za oko

Na milanskom Tjednu dizajna 2015. talentirani britanski produkt dizajner Tom Dixon predstavit će svoje najnovije radove. Među novitetima naći se se i zanimljiva zaobljena fotelja i viseće lampe neobičnog kuglastog oblika koje pomalo nalikuju svjetlećim kapljama kakve tekućine.

Predmeti će biti predstavljeni u prostorijama The Cinema od 15. do 19. travnja, a važno je napomenuti kako će se Dixonovi radovi moći kupiti. "U današnje vrijeme snalažljiv dizajner mora biti u stanju ne samo kreirati artefakt, već i stvoriti dijalog između predmeta i kupca, kontekstualizirati svoj rad i komercijalizirati svoje ideje. Više nije dovoljno samo pokazati prototip, inovacija treba biti dostupna istog trenutka kako bi ih kupci mogli odmah kupiti ili naručiti dostavu gdjegod je potrebno", komentirao je sam Tom Dixon.

Lijepo rečeno, osobito kad uzmemo u obzir da mnogi dizajneri u posljednje vrijeme publiku izazivaju prekrasnim konceptima koji nemaju stvarnu primjenu. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više