Traži

Dizajnerski stolić u kojem dominira trenutno najtraženiji materijal

Dizajnerski stolić u kojem dominira trenutno najtraženiji materijal

Mramorni Perforé bočni stolić


Fotografija: emreyunusuzun.com

Minimalistička estetika i jednostavna konstrukcija oplemenjene su mramorom koji je u posljednje vrijeme itekako rado viđen u interijerima

Emre Yunus Uzun stoji iza ovog sofisticiranog dizajnerskog bočnog stolića imena Perforé. Dolazi u dvije različite veličine, a karakterizira ga miks materijala od kojih je načinjen, a to su sve popularniji i vrlo trendi mramor, metalna konstrukcija i drveni dodatak u funkciji svojevrsne police za knjige ili časopise. Njegova kompozicija s minimalističkim daškom sjajna je kulisa za jednostavan, ali istovremeno raskošan mramor koji je tu u funkciji površinske plohe. Sveukupni rezultat je nenametljiva estetika koja je pak idealna za nadograđivanje, ukoliko je to uopće potrebno, a ono što svakako ide u korist ovom stoliću jest njegova mogućnost uklapanja u baš svaki interijerski stil.

Dizajnerski stolić u kojem dominira trenutno najtraženiji materijal (фото 1)Dizajnerski stolić u kojem dominira trenutno najtraženiji materijal (фото 2)Dizajnerski stolić u kojem dominira trenutno najtraženiji materijal (фото 3)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor