Search

Dubrovačka vila u kojoj ćete poželjeti provesti ljeto

Dubrovačka vila u kojoj ćete poželjeti provesti ljeto

Vodimo vas u vilu Ana

Ana Pavić


Image: Villas Of Croatia

Prvi pogled na raskošnu terasu vile Ana s koje promatrate znamenite dubrovačke zidine i beskrajnu morsku pučinu sigurno će vas ostaviti bez riječi

Udaljena samo 500 metara od stare jezgre grada i s plažom na 100 metara daljine, vila Ana je izgrađena na atraktivnoj lokaciji koja posjetitelju omogućava dvije ključne stvari kada je idealan odmor u pitanju - potrebnu dozu privatnosti za opuštanje, a istovremeno osjećaj da vam je sve što poželite na dohvat ruke.

Vila Ana je nastala kao spoj dvije luksuzne kuće koje dijele veliku terasu s bazenom. Glavna kuća ima četiri spavaće sobe, kuhinju, tri kupaonice, dva toaleta i opremljenu teretanu te može primiti osam ljudi. Druga kuća pogodna je za smještaj šest ljudi te ima dva apartmana, dvije kupaonice, dva toaleta i malu kuhinju.

Vila Ana

Vila Ana

Najveća atrakcija vile je gore pomenuta terasa s bazenom koja je idealna za bezbrižno uživanje uz ukusan obrok ili čašu šampanjca. Terasa je opremljena s vanjskim roštiljem, ljetnom kuhinjom, frižiderom, tušem, i svime što vam treba za ugodan dan na bazenu. Ručak i večera ovdje je posebno iskustvo uz decentno osvjetljenje, laganu glazbu i pogled koji nećete zaboraviti.

Vila Ana

Vila Ana

Gostima vile na usluzi je spremačica, a ovisno o željama i potrebama moguće je dogovoriti usluge chefa, butlera i vozača koji će vas odvesti na željenu lokaciju.

Osim ljetnog razdoblja, vila Ana je iznimno popularna kao lokacija za manja vjenčanja, evente ili obiteljska okupljanja i slavlja.

Vila Ana

Vila Ana

Vila Ana

Vila Ana

Vila Ana

Vila Ana

Za najam vile Ana i sve potrebne informacije posjetite: www.villasofcroatia.com.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više