Traži

Dva različita lica jedne sobe

Dva različita lica jedne sobe

Ukrajinski dizajner Pavel Vetrov osmislio je ovu unikatnu sobu


Fotografija: Pavel Vetrov

Ako je jedna strana vaše osobnosti kreativna i nemirna, a druga teži jednostavnosti, onda je ovo pravo mjesto za vas

Ukrajinski dizajner zna kako hotelsku sobu pretvoriti u pravo umjetničko djelo koje će nam prodrmati maštu. Majstor interijera ovog je puta začinio prostor unikatnim te pomalo agresivnim motivima. Dva dijela sobe podijeljena su ravnom linijom. S jedne strane, prostire se spektar boja i grafita te namještaja različitih oblika i dezena. Druga strana prostorije potpuno je bijela te je njezina uniformiranost dodatno naglašena namještajem i tekstilom također u bijeloj boji.

Dva različita lica jedne sobe (фото 1)

Iako različite, obje strane dobro funkcioniraju u prostoru same za sebe. Stroga i oku vidljiva linija dopušta jednoj i drugoj polovici da pokažu svoju ljepotu u jednom mjestu. Zanimljivo je kako svaki predmet koji se nalazi na sredini prostorije ima dvije strane, onu šarenu i onu jednostavnu. Time je ovaj umjetnik skrenuo pažnju na mnoga lica naše rutine, ali i ličnosti svakog pojedinca. Sigurno je da sve ima dvije strane, a kako to izgleda u doslovnom smislu riječi, pogledajte sami.

Dva različita lica jedne sobe (фото 2)Dva različita lica jedne sobe (фото 3)Dva različita lica jedne sobe (фото 4)Dva različita lica jedne sobe (фото 5)

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor