Search

Dvije arhitektice i dizajnerice su osmislile krevetić kakav još sigurno niste vidjeli

Dvije arhitektice i dizajnerice su osmislile krevetić kakav još sigurno niste vidjeli

Tekst: A.P.


Postoje neki dječji predmet za koje bismo stvarno željeli da u nekom obliku dolaze i za odrasle. Vjerovali ili ne, pritom mislimo na jednu kolijevku koji smo otkrili jučer, a iza koje stoji srpski brend nunanushka koji su osnovale dvije arhitektice i dizajnerice Nađa Pavlović i Jelena Đurović. Njihov prvi proizvod je nastao spontano kako kažu, iz neobaveznog razgovora o djetinjstvu i majčinom zagrljaju. Upitale su se mogu li tu emociju sigurnosti i sreće pretvoriti u neki fizički oblik i tako je nastala minimalistička kolijevka koja doista izgleda elegantno.

Dvije arhitektice i dizajnerice su osmislile krevetić kakav još sigurno niste vidjeli (фото 1)

Jelena i Nađa kažu da je svaki materijal za izradu odabran tako da garantira apsolutnu sigurnost bebe. Tako se čelik od kojeg su izrađene noge testira više puta za stabilnost, a pliš od kojeg je kolijevka izrađena je certificiran i testiran da onemogući pojavu bakterijskih supstanci i iritanta. Kolijevke su zaobljenog dizajna, u primamljivim pastelnim bojama te izgledaju poput nekog sofisticiranog oblaka u prostoru. Unutrašnji dio je anatomski oblikovan kako bi osigurali najudobniji položaja za bebe, a nogare od najčvršćeg čelika bojane u srebrno zlatne nijanse daju apsolutnu stabilnost kolijevki.

Dvije arhitektice i dizajnerice su osmislile krevetić kakav još sigurno niste vidjeli (фото 2)

„Mi u nunanushka timu vjerujemo da kupovina naše kolijevke nije trošak, već - investicija! Investicija u sigurnost i dobrobit vašeg djeteta. Elegantan i klasičan komad namještaja, nunanushka kolijevke odrastat će s vašom obitelji. U slučaju potrebe, kolijevku možete upotrebiti i nakon dugog niza godina jer je odlikuje bezvremenski izgled, a vrhunska kvaliteta materijala ne blijedi s vremenom. Savršena je i kao poklon koji pokazuje vaše duboko poštovanje, promišljenost i nepogrješiv osjećaj za estetiku. Naš tim je mali i čini ga par nostalgičnih dizajnerica s velikim snovima i nekolicina najvještijih domaćih zanatlija, ali upravo u tome leži naša prednost!“ – kazale su Jelena i Nađa.

Dvije arhitektice i dizajnerice su osmislile krevetić kakav još sigurno niste vidjeli (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više