Search

Elegantan dizajnerski stolac koji će vam se svidjeti

Elegantan dizajnerski stolac koji će vam se svidjeti

Atelier Deshaus


Image: buro247.ru

Zanimljiva "podijeljena" konstrukcija Sylph stolca odličan je primjerak sofisticiranog minimalizma, a dizajnerski tim usporedio ga je sa ženskom elegancijom

Da spoj dvaju potpuno različitih materijala, drva i čelika može izgledati sjajno, potvrđuje novi produkt iz Atelier Deshaus studija. Naime, riječ je o Sylph stolcu čija je konstrukcija načinjena od čelika u bijeloj boji dok je sjedište zaobljeno, drveno i u natur nijansi. Zanimljivo je kako su dvije stražnje noge stolca čelične, a druge dvije drvene, čime je dobiven razigran karakter, i to u minimalističkoj formi. Isto tako, sami nasloni su različiti s obzirom na njihovu vijugavu zaobljenost u različitim formama, što ih na neki način čini "stolcima individualcima", pa kada ih se na jednom mjestu nađe više, djeluju kao da nije riječ o istim stolcima. Dizajnerski tim usporedio ih je i opisao kao da su sinonim za žensku eleganciju, i zaista jesu.

Elegantan dizajnerski stolac koji će vam se svidjeti (фото 1)Elegantan dizajnerski stolac koji će vam se svidjeti (фото 2)Elegantan dizajnerski stolac koji će vam se svidjeti (фото 3)Elegantan dizajnerski stolac koji će vam se svidjeti (фото 4)Elegantan dizajnerski stolac koji će vam se svidjeti (фото 5)

Save

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više