Traži

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori

"Modules"

Tekst: Tina Kovačiček


Fotografija: Relja Ivanić - Arhitektonska fotografija

Ove fantastično jednostavne police rađene su za galeriju Blatobran u Beogradu, ali mi ih možemo zamisliti gotovo u svakom interijeru

Iza studija Autori stoje Dijana Novaković, Maja Trbović, Aleksandra Nikitin i Dušan Nenadović, a snage su udružili nakon zajedničkog studiranja na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu 2008. godine. Danas su jedan od najproduktivnijih beogradskih studija koji se bavi dizajnom, a mi smo vam ih prvi put predstavili kroz sjajan inovativan projekt "Terra Panonica". Među brojnim interijerima u Beogradu, potpisuju i produkt dizajn. Posebno dizajniran namještaj "Modules" osmislili su za potrebe galerije Blatobran. 

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori (фото 1)

Osnovni modul ovog komada namještaja je kocka veličine 45 x 45 x 45 cm. Ona je takvih dimenzija kako bi se mogla kombinirati u različitim formacijama i ima mogućnost kreiranja najrazličitijih izlagačkih ambijenata. Elementi se izrađuju u svim bojama i obradama i stvaraju šarmantnu i neobaveznu atmosferu u svakom prostoru. Nas je oduševila jednostavnost i mogućnost kombiniranja i premještanja, čime namještaj postaje multifunkcionalan.

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori (фото 2)

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori (фото 3)

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori (фото 4)

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori (фото 5)

Fantastične jednostavne police beogradskog studija Autori (фото 6)

Save

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više