Search

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad

Moderna vila u metropoli


Image: PR

Lotus Architecti čiji rad pratimo već neko dulje vrijeme zaslužni su i za ovaj reprezentativni projekt obiteljske kuće iznad Zagreba, doznajte o čemu je riječ...

Dobili smo još jedan impresivan projekt s prepoznatljivim potpisom studija Lotus Architecti čiji rad pratimo već neko vrijeme. Ovaj put nam predstavljaju projekt obiteljske kuće iznad Zagreb. Riječ je o modernoj vili koja se prije svega može pohvaliti spektakularnim pogledom na grad, ali i bazenom. Osim što ima dvije etaže, kuća je uglavnom obavijena staklenim stijenama što je očekivan potez s obzirom na to da se nalazi na osami, a ujedno doprinosi i većoj količini prirodne svjetlosti u interijeru.

I dok je donja etaža predviđena za društvene zone gdje su dnevna soba, blagovaonica i kuhinja s nastavnim traktom na terasu s bazenom, gornja etaža je ona intimnija sa spavaonicama. Projekt je ovo u kojem se puno računa vodilo i o samoj okućnici i prostoru koji je okružuju tako da sve skupa djeluje kao kakva kompaktna cjelina. Investitori su tražili moderni minimalizam s naglaskom na dozu luksuza, a to su i dobili. U svakom slučaju, projekt je stvarno impresivan, a za to su zaslužne dvije dame, design team koji čine Maja Bručić i Ivana Pozaić, okupljene pod jedinstvenim imenom Lotus Architecti. 

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 1)

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 2)

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 3)

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 4)

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 5)

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 6)

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 7)

Fenomenalan projekt obiteljske kuće u Zagrebu s pogledom na grad (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više