Search

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba

Opuštajuće uređen interijer

Urednik: BURO.


Image: One day studio

U središtu Zagreba, točnije na Iblerovom trgu 5, nedavno je otvoren novi salon za njegu, styling i cjelokupnu brigu o kosi - Frida Hair salon. Riječ je o mjestu koje privlači pozornost ugodnim uređenjem prostora inspiriranim najnovijim trendovima koji preferiraju intimne interijere, baš one koji neodoljivo podsjećaju na nekadašnje građanske stanove s visokim stropovima i puno svjetlosti.

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 1)

U prostoru prevladavaju zemljani tonovi i boje koje djeluju smirujuće, ipak je riječ o oazi u koju prvenstveno dolaze žene kako bi se opustile, uljepšale i posvetile "pet minuta" samo sebi pa je ugodan ambijent iznimno važan. Uređenje prostora potpisuju sami vlasnici koji su željeli svojim klijentima uz besprijekornu uslugu pružiti i cjelokupan doživljaj koji će zadovoljiti visoka estetska očekivanja.

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 2)

Posebna pozornost nije posvećena samo uređenju prostora, već i cijeloj priči koja stoji iza ovog projekta. Salon je dobio ime po meksičkoj umjetnici, revolucionarki, ali i ženi koji je bila ispred svog vremena, kako u estetskom, tako i sociološkom smislu. Frida Kahlo inspirirala je vlasnike svojom snagom, individualnošću i prepoznatljivošću pa je upravo ona bila pravi odabir za ime salona, ali i cjelokupnu filozofiju.

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 3)

Frida Hair salon svakome klijentu pristupa individualno, jer je upravo jedinstvenost jedna od glavnih odlika njihove filozofije, svaka žena ima različiti karakter te upravo njega treba izraziti svojim fizičkim izgledom, a što je upečatljivije od kose? Lijepa i njegovana kosa u stručnim rukama stilista iz Frida Hair salona zaokružit će svaki modni styling u skladu s osobnošću svake klijentice. Više informacija o ovoj beauty oazi u centru Zagreba, pogledajte na službenom Instagram profilu.

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 4)

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 5)

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 6)

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 7)

Frida Hair salon je predivno uređena beauty oaza u centru Zagreba (фото 8)

Leave a comment

više